Găzduirea unui site ( ce trebuie să știm ) - Alege între găzduirea web și găzduirea WordPress

  • Instalare automată
  • SSL Gratuit
  • Trafic necontorizat
  • Cpanel
  • Lățime bandă necontorizată
  • Filtru de SPAM
  • Prețuri
  • Protecție antimalware în timp real


Oferte Hostare Web Oferte Hostare WP

VPS, servere, domenii, gazduire,gmail cont, magento,baze de date

Alege Gazduire WordPress sau Web
la cele mai mici prețuri!

Serviciile noastre de gazduire web sau WordPress sunt cele mai bune calitate/pret si iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie pentru websiteul tau!

Gazduire web ieftină, servicii premium

Ce trebuie să știi despre gazduire web.


Vrei să îți lansezi site-ul dar nu știi de unde să începi? Nu eșți singur. Întâmpinând suișuri și coborâșuri în încercarea de a-ti lansa web site-ul poate fi destul de frustrant. Dacă ești cu totul novice în acest proces destul de complex, una dintre părțile cele mai complicate poate părea cea de web hosting. Ar trebui să alegi shared hosting? Ai nevoie de servere dedicate? Ce este un VPS?

De ce este importantă găzduirea?


Hosting-ul este important, va trebui să vă asigurați că se potrivește cu povestea voastră și cu site-ul pe careîl va găzdui. Ceea ce astăzi devine esențial – user experience – este direct dependent de hosting. Cu cât viteză de navigare este mai bună în site, cu atât vizitatorul va avea o experiență mai bună. Nu există servicii de hosting perfecte, dar putem fi hosting-ul care se potrivește cu necesitățile pe care le impune povestea ta și site-ul pe care îl vei construi.

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

Ce este gazduirea WordPress?

Gazduirea WordPress este o formă de gazduire web, special configurată pentru a rula site-uri WordPress. Utilizând acest serviciu, veți avea o mulțime de instrumente care sunt adaptate site-urilor WordPress. Noi satisfacem o gamă largă de constructori de site-uri, iar site-urile web stocate pe unul dintre serverele noastre pot funcționa pe mii de platforme diferite. Găzduirea WordPress, pe de altă parte, este o nișă specifică în găzduirea web. Găzduirea WordPress poate utiliza și servere partajate pentru a găzdui mai multe site-uri web simultan, dar, spre deosebire de găzduirea web, fiecare site web de pe un server partajat va fi un site WordPress. O gazdă WordPress este specială pentru instalările WordPress și oferă soluții personalizate, servicii și asistență optimizate pentru performanța WordPress.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți hosting WordPress?

Pot exista diferite nevoi din cauza cerințelor site-ului web sau ale companiei. Indiferent de tipul activității desfășurate sau de mărimea organizației, merită să acordați atenție la câteva elemente importante.

Cerințele de afaceri

Acesta este cel mai important aspect care va dicta chiar și alegerea tipului de găzduire. Merită luate în considerare următoarele aspecte:

• ce funcție trebuie să îndeplinească site-ul web – trebuie să fie numai un site carte de vizită, un site de companie sau un magazin online,
• cât va fi de extins site-ul web și cât de des actualizat,
• anticipați creșteri sezoniere ale interesului pentru site,
• doriți să vă construiți poziția în motorul de căutare,
• veți stoca sau prelucra datele utilizatorilor sau alte informații sensibile,
• stabilitatea, disponibilitatea și fiabilitatea sunt de o importanță cheie pentru dvs.,
• câți bani doriți să cheltuiți pentru întreținerea site-ului web.

Dacă doriți să aveți un site extins cu un număr mare sau neregulat de vizite, stocare sigură a datelor și poziții înalte în motorul de căutare, alegeți găzduirea wordpress.


hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

Cerințele tehnice ale site-urilor WordPress

WordPress este un sistem construit în limbajul PHP. Aflați dacă serverul pe care doriți să fie găzduit site-ul îndeplinește următoarele cerințe:

• PHP în versiunea 7.4 sau mai recentă,
• Nginx sau Apache cu modulul mod_rewrite,
• suport HTTPS.
• Versiunea MySQL 5.6+
• Asistență HTTPS
• Instalare cu 1 clic WordPress sau preinstalată (dacă este administrată)
• Cache integrată *
• Garanție uptime
• Asistență prin e-mail, chat sau telefon

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

Viteza de încărcare a site-ului
Viteza de funcționare a site-ului este crucială dacă operați mai ales online. Viteza influențează poziția paginii în rezultatele căutării Google, afectează și satisfacția utilizatorilor și conversia.Viteza de gestionare a cererilor poate varia în funcție de pachetul ales de dvs.

Disponibilitate
Prin disponibilitate se înțelege operarea neîntreruptă și stabilă a site-ului web. Un site web cu o disponibilitate înaltă se încarcă la fel de repede și funcționează eficient, indiferent de trafic sau de locația utilizatorului. Oferim disponibilitate de 99% la toate siteurile gazduite de noi.

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

Ce gazduire ar trebui să alegeți?

Când găzduirea dedicată este cea mai potrivită


Mai întâi ia în considerare scop a site-ului dvs. web. Un blog față de un magazin de comerț electronic va avea nevoi de găzduire foarte diferite. Blogurile, portofoliile personale sau site-urile web profesionale mici sunt de obicei ușoare, având mai puțin nevoie de un plan uriaș de găzduire. În mod alternativ e-commerce, director sau site-uri sociale vor avea nevoie de o mulțime de resurse și, prin urmare, de un plan de găzduire mai mare și mai scump. În aceeași linie ca primul nostru punct, luați în considerare dvs. conţinut. Un site web cu o singură pagină se va descurca foarte bine cu un mic plan de găzduire partajat. Un site web de afaceri corporativ cu sute de pagini, un blog activ și o rețea de angajați privați va face cel mai bine cu un server dedicat. În cele din urmă trafic va juca un rol semnificativ în nevoile dvs. de găzduire. Un nou site web va dura ceva timp pentru a construi următoarele și pentru a crește traficul regulat. Cu excepția cazului în care ați stabilit deja o prezență mare pe o altă rețea sau pe un site de socializare, probabil puteți începe în siguranță de la capătul inferior cu planul de găzduire și puteți extinde sau actualiza pe măsură ce site-ul dvs. crește.hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

Gazduirea web e o nevoie critica pentru orice afacere online. Dacă ați decis că gazduirea WordPress e potrivită pentru nevoile dvs., atunci luați în considerare planurile de gazduire de la WebTeam Hosting & Concept. În comparația dintre WordPress și găzduire web, nu există o alegere corectă sau greșită. Serviciul pe care îl alegeți se va reduce în cele din urmă la tipul de găzduire pe care îl doriți, la bugetul dvs. și la cât de multe doriți de la pachetul ales de dvs, atunci când vă rulați site-ul. Diferența cheie între găzduirea WordPress și găzduirea web este serviciile pe care le oferă. Deci, dacă sunteți în căutarea unui serviciu generalizat, găzduirea web ar putea fi pentru dvs., dar dacă sunteți în căutarea unui serviciu personalizat, optimizat pentru performanță pe WordPress, pachetele de WordPress sunt alegerea perfectă. WebTeam Hosting este o alegere solidă pentru cei care caută o combinație între un preț scăzut și o calitate înaltă. Va oferim tot ce ai putea cere dacă abia începi sau dacă ești deja bine stabilit. Totul este setat și cu un preț atractiv.