• Servere VPS si servere dedicate la preturi mici. Cumpara acum un server VPS incepand de la 4Eur/luna.

  • Alocarea resurselor
  • Securitate
  • Performanţă
  • Configurare și personalizare
  • Scalabilitate
  • Uptime garantat
  • Prețuri
  • Resurse garantate
  Servere VPS ieftine

  VPS, servere, domenii, gazduire,gmail cont, magento,baze de date

  VPS vs Servere dedicate la cele mai mici prețuri!

  Doriți să înțelegeți mai multe despre VPS sau server dedicat? Citiți mai departe pentru a vedea diferențele cheie dintre cele două și a vă ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

  Ce este un VPS și VPS Hosting?

  Performanță server VPS


  După cum sa menționat anterior, un server privat virtual (VPS) este un tip de configurație de server, disponibil ca serviciu de găzduire web.
  Un VPS este creat prin instalarea unui software de virtualizare pe un server fizic. Aceasta segmentează serverul. Fiecare secțiune a serverului poate avea propriul sistem de operare și alte programe esențiale, precum și componente, instalate.

  Resurse sever VPS


  Gazduirea Virtual Private Server (VPS) este locul în care mai multe site-uri web folosesc același server, dar au propriile limite de resurse stabilite pentru lucruri precum RAM și lățime de bandă. De asemenea, folosește ceea ce este cunoscut sub numele de hipervizor (software specializat) pentru a împrumuta resurse de pe celelalte site-uri de pe server dacă sunteți maximizat și alții nu folosesc alocarea lor completă.
  În general, găzduirea VPS este potrivită pentru site-urile de afaceri mici si mijlocii sau pentru site-urile personale mari care au nevoie de limite decente de resurse. Găzduirea VPS funcționează bine - este flexibilă în gestionarea creșterilor de trafic și nu este prea costisitoare.

  Gazduire web VPS


  Găzduirea VPS este considerată superioară prin faptul că oferă semnificativ mai multe resurse (memorie, putere de calcul, CPU care rulează sau software sau module care necesită o intensitate grafică) decât găzduirea share (unmanaged). Un server VPS oferă, de asemenea, o garanție pentru resursele pe care un client le poate utiliza, în timp ce găzduirea share nu.


  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  Avantajele alegerii găzduirii VPS

  Înainte de a arunca o privire asupra serverelor dedicate, este esențial să luați în considerare care sunt avantajele pentru alegerea găzduirii VPS.


  Iată avantajele alegerii unui serviciu VPS:

  Este mai accesibil - Deoarece partajați un server fizic atunci când alegeți găzduirea VPS, puteți obține o mulțime de resurse pentru mai puțin decât costul găzduirii dedicate. Prețurile la noi sunt între 4 și 30 EUR pe lună, în funcție de resursele garantate. Click aici pentru servere VPS.

  Acces la setări și opțiuni - Chiar dacă partajați un server, aveți în continuare acces la o mulțime de setări și opțiuni esențiale pentru dezvoltatori. Aceasta include accesul root, vizualizarea fișierelor ascunse, alegerea sistemului de operare pentru VPS și multe altele.

  Găzduire gestionată - Oferim găzduire VPS gestionată. Acest lucru înseamnă că multe dintre aspectele profund tehnice ale rulării unui VPS sunt luate în considerare pentru dvs. de către noi. Aceasta includ configurarea și punerea in funcțiune a VPS-ului, precum și caracteristici precum măsuri de securitate suplimentare, copii de rezervă programate în mod regulat și asistență tehnică specializată.

  Potențial mai mare de scalabilitate - Deoarece un server fizic este segmentat în servere virtuale, dacă vă dați seama brusc că aveți nevoie de performanțe mai bune, vă putem oferi mai multe resurse de pe serverul fizic. Dar rețineți că resursele sunt încă finite. Puteți scala numai o anumită cantitate de resurse înainte de a lovi limita și trebuie să vă migrați site-ul către un alt server, gazdă sau plan.

  Ce este un server dedicat și o găzduire dedicată?

  Acum, că aveți o mai bună înțelegere a găzduirii VPS, este timpul să luați în considerare partea de găzduire dedicată a deciziei dintre găzduirea VPS și serverele dedicate.

  Un server dedicat este un întreg server fizic care nu este partiționat așa cum este un VPS. Găzduirea dedicată este tipul de serviciu de găzduire în care vă puteți construi site-ul web pe un server dedicat oferit de noi la cele mai bune preturi.
  Click aici pentru servere dedicate.

  Când vă înscrieți pentru găzduire dedicată, închiriați singur un server întreg. Nu îl împărțiți cu nimeni. Aveți autoritate deplină asupra serverului și a resurselor acestuia. Puteți face aproape orice modificare pe serverul dvs. pe care îl doriți.
  În același timp, sunteți complet responsabil pentru orice erori, perioade de nefuncționare, conținut, copii de rezervă, actualizări de software, precum și securitatea generală a serverului. Singurul lucru pentru care nu sunteți responsabil este serverul fizic în sine, unde noi suntem responsabili de întreținere.

  Dacă alegeți găzduire dedicată, este nevoie de multe cunoștințe tehnice. Vă putem oferii support in instalarea sistemului de operare si actualizări sau întreținere de software, backupuri programate, securitate îmbunătățită și asistență tehnică in limita timpului disponibil gratuit.


  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  Avantajele alegerii unui server dedicat

  Când vine vorba de a decide între găzduirea VPS și serverele dedicate, în ce diferă serverele dedicate? Care sunt avantajele propriului server?

  Există multe motive excelente pentru a alege un server dedicat atunci când vine vorba de găzduire VPS vs. găzduire dedicată:

  Nu distribuiți serverul - toate resursele sunt ale dvs. și puteți permite doar persoanelor pe care doriți să le administreze în serverul dvs. Sau, puteți permite altor persoane să își găzduiască site-urile pe serverul dvs, dacă doriți.

  Acces la toate setările - Nimic nu este împiedicat. Aveți control deplin asupra site-ului și serverului dvs., inclusiv accesul root și toate fișierele altfel ascunse și setările avansate.

  Un pic mai sigur - Deși securitatea nu poate fi garantată niciodată, întrucât sunteți singurul pe serverul dvs., nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compromiterea site-ului dvs. din cauza acțiunilor altui client. Puteți pune în aplicare toate măsurile de securitate adecvate și puteți rula o navă strânsă unde există mai puține șanse ca securitatea să fie compromisă din cauza influențelor externe pe care nu le puteți controla.

  Sunteți în control total de la început și puteți alege propriile limite de resurse. Găzduirea dedicată tinde să fie pentru site-urile de afaceri medii sau mari, dar dacă sunteți ambițios, puteți economisi timp și probleme pe termen lung prin înscrierea la un plan dedicat (în condiții de siguranță, știind că site-ul dvs. va crește la acel nivel) .

  VPS vs Servere dedicate care ar trebui să il alegi?

  Până acum, am acoperit ce sunt găzduirea VPS și găzduirea dedicată, precum și care sunt argumentele pro și contra. Dar, deoarece acest subiect poate fi puțin abstract, informațiile anterioare s-ar putea să nu fie suficiente pentru a lua cea mai bună decizie între VPS și găzduire dedicată.
  Așadar, să aruncăm o privire la câteva exemple specifice pentru a vă ajuta să aflați ce opțiune de găzduire este cea mai potrivită pentru site-urile dvs. web.

  Când un VPS este cel mai potrivit


  Dacă doriți să rulați unul sau mai multe site-uri pe care fiecare trebuie să aibă mai multe pagini și scripturi instalate, un VPS este de obicei o soluție bună. Sau, dacă vă așteptați la un trafic mediu (mii de vizitatori pe lună), atunci este și o alegere bună. Un VPS are de obicei suficiente resurse pentru a rula un site web sau o aplicație web de dimensiuni medii sau mari, cu un anumit spațiu pentru creștere.

  Pentru a vă face o idee mai bună despre ce fel de site ați putea configura cu găzduirea VPS, iată câteva exemple:

  Un site de afaceri destul de complex, pe care nu vă așteptați să-l dezvoltați prea rapid.
  Un site sau blog de fotografii cu imagini mari, în care intenționați să postați în mod regulat.
  Un site web care rulează câteva scripturi și pluginuri personalizate.
  O rețea WordPress multisite cu mai multe subsite-uri.
  După cum puteți vedea, există multe cazuri în care găzduirea VPS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Dar să aruncăm o privire la cazurile în care găzduirea dedicată ar fi mai potrivită.


  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  După cum puteți vedea, există multe cazuri în care găzduirea VPS ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Dar să aruncăm o privire la cazurile în care găzduirea dedicată ar fi mai potrivită.

  Când găzduirea dedicată este cea mai potrivită


  În general vorbind, găzduirea dedicată poate fi o potrivire excelentă pentru toate tipurile de site-uri web pe care un VPS se potrivește bine. Cu toate acestea, serverele dedicate sunt în mare parte o opțiune mai bună pentru site-urile mai complexe care necesită o securitate îmbunătățită. Sau, site-urile care au o mulțime de pagini, precum și mai multe scripturi instalate, care necesită o performanță mai bună.

  Iată câteva exemple mai specifice:

  În primul rând, găzduirea dedicată este o opțiune bună pentru rularea unui site de socializare. Deși, dacă site-ul dvs. crește la fel de mare ca Twitter sau Facebook, va trebui să faceți upgrade. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a ajunge la acest punct, dar până atunci, un server dedicat este cel mai bun pariu.

  În al doilea rând, dacă aveți un site de afaceri stabil. Ați putea avea o zonă extinsă pentru clienți cu funcții de socializare, precum și un portal de echipă separat. Cu toate acestea, dacă planul dvs. de afaceri implică o creștere rapidă, scalabilitatea ar putea deveni o problemă.

  În al treilea rând, un server dedicat este, de asemenea, o opțiune decentă pentru o rețea WordPress Multisite, mai ales dacă există un număr mare de site-uri în rețea. De exemplu, puteți găzdui sute de mii de bloguri sau un site de socializare cu un număr similar de membri folosind BuddyPress.

  În al patrulea rând, serverele dedicate pot fi excelente pentru dezvoltatori sau companii care doresc să găzduiască site-uri ale propriilor clienți.

  În cele din urmă, un server dedicat se potrivește perfect dacă aveți nevoie de performanțe decente, cu multă securitate. Sau pur și simplu, dacă site-ul dvs. a depășit găzduirea VPS.


  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania  hosting, web hosting, gazduire web, hosting romania, gazduire, gazduire romania

  Dar rețineți că performanța unui server dedicat depinde în continuare de dimensiunea și specificațiile acestuia. Și după ce ați trecut la cel mai înalt nivel dedicat planului de găzduire, nu va mai exista spațiu pentru scalare.