Termeni și Condiții - Afiliere

1. Cadru general

 

Art. 1.
Programul de afiliere este destinat pentru persoane juridice (firme, pfa, etc…) sau persoane fizice.

Art. 2.
Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor de parteneriat oferite de Webteam Hosting & Concept prin intermediul Webteam (www.webteam.ro) denumit in continuare ‘Termeni si Conditii’. Folosirea acestui site este conditionat de acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a restrictiilor impuse si a altor notificari ce apar pe acest site.

 

2. Contul, parola si securitatea datelor

 

Sunteti raspunzatori de pastrarea in siguranta a informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea oricarei informatii accesibile ca urmare a inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati Webteam Hosting & Concept in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.

Webteam Hosting & Concept poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati fara nici o notificare prealabila, daca considera ca incalcati oricare din prevederile prezentate in „Termeni si Conditii”. Este interzis accesul neautorizat sau folosirea si/sau divulgarea informatiilor de pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Webteam Hosting & Concept.

 

3. Confidentialitate

 

Webteam Hosting & Concept nu va divulga unor terte parti datele dumneavoastra personale furnizate la inscriere sau modificate ulterior fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de legea in vigoare.

 

4. E-mailuri nesolicitate (politica antispam)

 

Webteam.ro si Webteam Hosting & Concept are toleranta zero pentru SPAM (emailuri nesolicitate)! Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de Webteam.ro este strict interzisa. Daca suspiciunea de SPAM se dovedeste a fi reala, conturile membrilor care incalca aceasta regula, vor fi inchise imediat, fara nici o notificare si fara efectuarea platilor.

 

5. Folosirea materialelor furnizate

 

Toate materialele furnizate de Webteam.ro si Webteam Hosting & Concept vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor. Este interzisa afisarea materialelor Webteam.ro si Webteam Hosting & Concept pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Incalcarea unui drept de autor, Materiale protejate de marca, Amenintari, Abuz, Hartuire, Continut pentru adulti, Pornografie, Continut sexual sau obscen, Activitati ilegale Hacking, Cracking, Warez.

 

6. Acordarea Comisionului

 

Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre Webteam.ro a unei plati valide a facturii proforme generate pentru serviciile de gazduire web. Pentru transparenta ve-ti avea access la numarul facturii proforma in cauza. In cazul in care plata nu este inregistrata corect comisionul nu va fi alocat. Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de retrunare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.

 

7. Comision continu 5% (cinci la suta) pana la 25% ( douazeci si cinci la suta )

 

Comisionul continu are valoarea de 5% din pretul lunar real (pretul de lista) al pachetului si se acorda pe toata durata de abonament la gazduirea web. Pretul real include reducerile acordate la plata in avans si este calculat prin impartirea pretului de lista la numarul de luni pentru care a fost platit pachetul. Formula de calcul: perioada plata x (pretul lunar x 0.05).