WebTeam Hosting
Datacenter Buzau

Găzduire web, servere cloud, servere dedicate, servere shared, administrare servere, servere VPS, găzduire web dedicata numai la WebTeam

WebTeam Hosting

Centru de date

Infrastructura

INFRASTRUCTURĂ ȘI CARACTERISTICI REȚEA

WebTeam Logo

99,9% SLA

Uptime-ul garantat al rețelei asigură că afacerea dvs. este accesibilă online

Mai multe despre redundanță

Multiple trasee pentru fibra optică, asigură un uptime mai ridicat al rețelei

Rețea privată

La cerere puteți să beneficiați de o conexiune secundară la rețea pentru backup sau administrare

Redundanțe

Multiple conexiuni la internet și distribuirea sarcinii folosind BGP, eliminând puncte unice de eșec

Securitate

Fiecare server este conectat la VLAN-ul privat, oferindu-vă mai multa securitate si intimitate

Asistență la distanță

Cele mai multe servere ale noastre ofera KVM over IP ceea ce vă oferă control total asupra serverului dvs.

WebTeam Hosting

baterie

SISTEME DE BACK-UP PENTRU ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

100% SLA
Aprovizionare continuă cu energie electrică Garantata

Baterie
Multiple redundanțe UPS

Backup
Generator de energie electrică de rezervă

Racire

CONTROLUL TEMPERATURII ȘI UMIDITĂȚII

Răcire
Sisteme de răcire redundante eficiente energetic

Umiditate
Sisteme de control al umidității

Temperatura
Temperatura este întotdeauna constantă în interior

supraveghere

SECURITATE ȘI SUPRAVEGHERE

24×7
Personal prezent la fața locului 24 de ore din 24

Supraveghere
Sistem de supraveghere video

Alarmă
Sistem performant de alarmă

Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Echipamente, servere, hardware

Ori de câte ori avem ocazia ne place să specificăm tuturor clienților noștri că în ceea ce privește partea de hardware, această este compusă din aparatură hi-tech. Aceasta este de cea mai bună calitate. Si sunt elemente vitale în activitatea specifică nouă, respectiv cea de web hosting. Aceste echipamente ce le utilizăm pentru a ne desfășura într-un mod eficient activitatea pe lângă faptul că au fost alese exclusiv produsele de top din categoria lor, au fost supuse unor teste riguroase pentru a ne asigura că acestea sunt articolele potrivite pentru noi. Aceste echipamente profesionale sunt în totalitate alese dintre cele oferite spre comercializare de brandurile de renume ale acestei piețe.

Faptul că am decis să lucrăm, așa cum este normal, numai cu produse de calitate, ne asigură buna desfășurare a activității și în același timp le asigura clienților noștri siguranță, stabilitate și desfășurarea activității fără a preîntâmpina probleme majore. În acest mod suntem capabili să ne respectăm promisiunile făcute clienților noștri. Si să le oferim cele mai performanțe servicii și soluții de web hosting posibile, existente în România la momentul actual.

Redundanța și stabilitatea sunt calități ce definesc nu doar echipamentele noastre, ci și întregul sistem. Echipamentele noastre sunt alimentate de surse duble de curent și avem pus la punct un sistem de generatoare. Acestea elimină orice problemă, chiar și în cazul unor fenomene neprevăzute sau calamități naturale. În plus, SSD-urile sunt configurate in RAID, această fiind o matrice redundantă de SSD-uri, independență care, bineînțeles, așa cum reiese din explicație, asigură redundanța datelor. Astfel, datele dumneavoastră fiind în deplină siguranță în mâinile noastre, acesta fiind unul dintre motivele pentru care clienții noștri ne-au ales pentru a le furniza servicii de web hosting sau alte soluții IT.

De ce să alegi WebTeam

infrastructura

Așadar, așa cum am menționat și cu alte ocazii, tot ceea ce înseamnă WebTeam este expresia calității și a seriozității. Lucrăm doar cu elemente hardware și software profesionale și nu doar atât, ci le alegem pe cele mai bune din categoria lor, de la firme serioase de renume internațională. Punem mare accent pe calitatea și performanță sistemelor și a echipamentelor noastre pentru că acestea, pe lângă factorul uman, stau la baza bunei noastre funcționari. Este obligația morală ce ne revine pe lângă obligațiile contractuale să va furnizăm cele mai bune servicii de găzduire web.

Suntem printre companiile de top ce au că subiect de activitate web hostingul și dorim să rămânem așa, dorim să facem cinste companiei noastre și să avem cei mai mulțumiți clienți. Toate acestea le obținem cu ajutorul unei fundații de calitate pe care se poate ridică o construcție solidă în ceea ce privește găzduirea de site-uri și servicii email profesionale.

Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

De asemenea ne preocupă în mod special nivelul de securitate pe care îl oferim clienților noștri, dar și cel al datelor pe care le stocăm. Din acest motiv am pus la punct un sistem bine organizat de securitate, adaptat și instalat la toate nivelele. Pentru că dorim să ne protejăm și bineînțeles, să va protejăm (pentru a garanta atât securitatea cât și confidențialitatea datelor dumneavoastră), serverele noastre au firewall-uri și deținem echipamente împotriva atacurilor DOS sau DDOS, Flood. De asemeni deținem soluții antivirus, antispam, antimalware acestea fiind esențiale pentru activitatea de găzduire web și configurare domenii. Pe lângă toate acestea, avem o echipa de administratori ce se ocupă cu monitorizarea around the clock în vederea preîntâmpinării oricărei probleme și pentru a face din orice tentativă de acces neautorizat al rețelei noastre una eșuată.

Un alt lucru ce ne face și mai competenți este faptul că acordăm o atenție deosebită datelor clienților noștri, în condițiile în care asigurăm un back-up zilnic al informațiilor lor pe servere speciale, astfel încât în caz de urgență să le putem oferi o copie. Back-up înseamnă siguranță, este o modalitate de a ne proteja informațiile, afacerea, blogul sau site-ul. Acest serviciu nu este taxabil iar serverele de back-up nu folosesc din spațiul sau resursele pe care clienții noștri le-au achitat.