Termeni și condiții

General

Prezenta convenție privind “Termenii și condițiile de utilizare a serviciului de găzduire pagini web”, stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul Webteam.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciul de găzduire sau înregistrare domenii și are valoarea unei convenții încheiate între Webteam Concept S.R.L. (denumit în continuare “furnizor”), în calitatea sa de proprietar și administrator al site-ului și de furnizor al serviciului, și orice persoană care vizitează ori accesează site-ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciile (denumit în continuare “utilizator sau client”).

Înregistrarea și alte informații despre cont

Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre dvs.:

– prenume, nume, adresa de e-mail, data nașterii, localitatea de domiciliu, CNP, datele de identificare din buletin, numărul de telefon

În funcție de alegerile pe care le faceți în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, puteți opta pentru următoarele date personale suplimentare: datele cardului dvs. de credit în cazul în care doriți să furnizați această informație, precum și contul IBAN.

Comunicare prin funcția de chat de pe platforma noastră

Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu noi, colectăm informațiile pe care alegeți să le oferiți prin intermediul acestei funcții.

Inainte de a accepta acesti termeni si conditii va recomandam sa cititi intreaga “Politica de confidentialitate”.

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta, atrage obligația persoanei respective de a înceta de indată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, deschiderea unui cont la Webteam.ro ori utilizarea în orice mod a serviciului, constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricărei prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nici o altă formalitate. Nu vindem servicii de gazduire web persoanelor sub 18 ani.

1. Politica de conținut

Este interzisă publicarea pe serverele furnizorului de conținuturi sau trimiteri (links) către astfel de conținuturi care: (I) încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au conținut obscen sau pornografic sau de natura violentă; (III) au conținut defăimător sau calomnios; (IV) au conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) conțin viruși, cai troieni sau altele similare; (VI) conțin software piratat sau se adresează celor care piratează software ori practică orice activități similare. Este, de asemenea, interzisă utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

Utilizatorii beneficiari ai pachetelor de gazduire shared nu au dreptul de a stoca pe serverele Furnizorului alt continut decat fisierele site-ului propriu si mailurile asociate contului. Spatiul de stocare pus la dispozitie de Furnizor poate fi utilizat exclusiv pentru destinatia stabilita mai sus, adica stocarea fisierelor site-ului si a mailurilor. In toate situatiile in care utilizatorul incalca aceste prevederi, Furnizorul are dreptul de a sterge fisierele care nu se incadreaza in limitarile mentionate, fara notificare, fara alte formalitatati si fara a putea fi obligat la plata de despagubiri catre utilizator. In caz de abateri repetate, Furnizorul are dreptul de a suspenda / inchide conturile utilizatorilor respectivi.

Este interzisa operarea de IRC (Internet Relay Chat) sau de roboti de IRC de pe serverele Furnizorului, ori gazduirea pe serverele furnizorului a oricarui fisier care are legatura cu IRC sau a oricaror fisiere similare.

Este interzisa operarea de site-uri sau continuturi de tip adult, pariuri neautorizate sau ilegale, irc, hub-uri, dc, bots, torrent, mining, radio online, proxy.

2. Scripturi/Activitati interzise

– Scripturi pentru proxy, anonimizator – Scripturi pentru IRC
– Scripturi de top site-uri
– Scripturi de jocuri online ( se exclud joculețe în flash )
– Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis emailuri nesecurizat
– Torrent tracker
– Chat room-uri care consumă excesiv resurse și chaturi WAP
– PhpShell și scripturi similare pentru executarea de comenzi.

Orice încercare de a aduce prejudicii serverelor sau clienților este strict interzisă. Orice activitate care afectează buna funcționare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limitează la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente și/sau de durată ) va fi considerată abuz și va fi apreciată ca o încercare de prejudiciere a celorlalți clienți colocați. Consumul maxim acceptat pentru site-uri este de 5 % CPU , 5% MEM și 1.5% MYSQL, iar procesele pot să consume maxim 10% CPU, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

Este interzisa utilizarea in orice mod a sistemului Webteam.ro, a siteului ori a serviciului pentru desfasurarea oricaror activitati ilegale sau care au legatura cu activitati ilegale, incluzand, dar fara a se limita la patrunderea in alte sisteme, fraude cu carti de credit, furturi, amenintari sau violenta, precum si orice incercare de subminare sau de provocare de pagube unui server Webteam.ro sau unui utilizator al Webteam.ro.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe sit ori in sistemul Webteam.ro si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul “flooding”, “spamming”, “mailbombing” or “crashing”, precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, folosirea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii situl ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu utiliza informatiile ori facilitatile oferite de sit ori de serviciu in orice scopuri contrare intereselor furnizorului ori altor utilizatori, si de a nu accesa fara autorizarea expresa a furnizorului ori in alte modalitati decat cele permise de furnizor baza de date utilizata pentru prestarea serviciului.

In cazul incalcarii acestor prevederi, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda / inchide conturile celor care se fac vinovati de desfasurarea de activitati ilegale. Totodata Furnizorul poate proceda la stergerea tuturor datelor de pe server, putand refuza in astfel de situatii solicitarile de returnare a tarifelor pentru perioada in care serviciul nu a fost prestat intrucat contul a fost suspendat / inchis pentru desfasurarea de activitati ilegale. Furnizorul are dreptul de a retine sumele de bani primite de la utilizator ca o sanctiune a incalcarii prezentului acord de utilizare.

Daca utilizatorul desfasoara orice fel de activitati care au ca urmare blacklistarea IP-urilor atribuite acestuia de Furnizor, Furnizorul are dreptul sa perceapa de la utilizatorul respectiv o suma de 100 euro cu titlu de penalitati. In plus, Furnizorul are dreptul sa rezilieze contractul incheiat cu utilizatorul respectiv printr-o simpla notificare transmisa acestuia, fara preaviz, fara interventia instentelor de judecata si fara nicio alta formalitate.

Furnizorul are dreptul de a retine suma datorata de utilizator cu titlu de penalitati din orice sume achitate in avans de utilizator cu titlu de pret.

3. E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de noi va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs. Pot fi operate liste email in condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje, și se publica în toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de găzduire este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 400 de email- uri într-un interval de 60 de minute, aceasta limita este de 50 email-uri pe ora in cazul trimiterilor neautentificate prin scripturi PHP. Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masivă de email-uri determină consumarea masivă a resurselor unui server, aceasta având un impact negativ asupra calității serviciilor recepționate de clienți. Prima încălcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediată a contului de găzduire.

Pachetul de gazduire Starter are o limită orară de 200 de emailuri, din motive ce țin de nivelul scăzut de resurse alocat acestui pachet, fiind destinat în special pentru pagini de prezentare, portofoliu, blog. și nu pentru comunități online de tip forum sau magazine online.

Pe pachetele de gazduire shared nu se permite trimiterea de mass emailing, newslettere etc.

4. Utilizarea resurselor

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de noi va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs. Pot fi operate liste email in condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje, și se publica în toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de găzduire este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 400 de email- uri într-un interval de 60 de minute, aceasta limita este de 50 email-uri pe ora in cazul trimiterilor neautentificate prin scripturi PHP. Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masivă de email-uri determină consumarea masivă a resurselor unui server, aceasta având un impact negativ asupra calității serviciilor recepționate de clienți. Prima încălcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediată a contului de găzduire.

Pachetul de gazduire Start are o limită orară de 200 de emailuri, din motive ce țin de nivelul scăzut de resurse alocat acestui pachet, fiind destinat în special pentru pagini de prezentare, portofoliu, blog. și nu pentru comunități online de tip forum sau magazine online.

Pe pachetele de gazduire shared nu se permite trimiterea de mass emailing, newslettere etc.

4. Utilizarea resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmări consumul de resurse de pe server. Dacă un cont utilizează o cantitate foarte mare de resurse de pe server, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta în această privință. În cazul în care un cont utilizează o cantitate mult prea mare de resurse ( memorie, procesor, banda internet), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat, fără informarea prealabilă, pentru a menține buna funcționare a serverului.

Clienții pot să solicite îmbunatățirea pachetului sau mărirea temporară a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului să ne contacteze din timp pentru a solicita mărirea resurselor, pentru a evita, astfel, suspendarea contului.

Serverele VPS sau dedicate ofera uplink pana la 1Gbps insa latimea de banda alocata este pentru o utilizare rezonabila de pana la 5 TB luna, pentru depasirea traficului de 5TB / luna se vor putea achiziona pachete de trafic aditional la un cost de 60 euro / 100Mbps garantat. In cazul in care nu se upgradeaza latimea de banda si consumul este constant peste 100Mbps, serverul va fi limitat permanent la un nivel de banda de maxim 50 Mbps.

Pachetele de găzduire web și reseller nu pot găzdui fișiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fisiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de găzduire gratuită, WordPress MU. Pachetele de găzduire shared sunt pentru o utilizare în limita resurselor serverului CPU, MEM, disk, permise conturilor de găzduire shared, și în limita de banda de 20 Mb/s.

Prin utilizarea sistemului CloudLinux, conturile de găzduire shared sunt limitate la un anumit nivel de resurse, cum ar fi : 20 de procese simultane, 256MB RAM sau 20% CPU pentru procesele făcute de site. Aceste limite pot varia, în funcție de pachetul de găzduire utilizat, în funcție de nivelul de resurse pentru care este recomandat, astfel:
Pachetul Starter este recomandat pentru un nivel de maxim 1 CPU, 50 procese simultane și maxim 1 GB RAM
Pachetul Mediu este recomandat pentru un nivel de maxim 2 CPU, 100 procese simultane și maxim 2 GB RAM
Pachetul Avansat este recomandat pentru un nivel de maxim 3 CPU, 200 procese simultane și maxim 3 GB RAM
Pachetul Silver este recomandat pentru un nivel de maxim 6 CPU, 300 de procese simultane și maxim 6 GB RAM
Pachetul Gold este recomandat pentru un nivel de maxim 6 CPU, 300 de procese simultane și maxim 6 GB RAM

5. Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informațiilor de contact din panoul de control de facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem fi trași la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.

Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile.

6. Răspundere limitată

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legatură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declară că înțelege și acceptă că, în orice situații în care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor, nu va putea depăși în niciun mod și în niciun caz, suma totală a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator, furnizorului.

7. Backup

Backup-urile pentru serviciile de găzduire shared și reseller sunt făcute de catre noi zilnic, atât la fișiere , căsuțe de email, cât și la baza de date, pe un server extern, și sunt păstrate minim 5 zile. Totuși, nu oferim nici o garanție pentru integritatea backup-urilor. Sfătuim toți clienții să downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la opțiunea Backup. Clienții de VPS și Servere Dedicate nu beneficiază de backup gratuit, decât dacă în ofertă este inclus acest lucru, și în acest caz trebuie să se asigure periodic că serviciul de backup funcționează corect pe severul administrat.

Furnizorul nu este responsabil în nici un mod pentru pierderea informațiilor găzduite ca urmare a acțiunilor utilizatorilor sau datorită erorilor existente în aplicațiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul și nu este pus la dispoziție de către furnizor, fiind dezvoltat și oferit de către Cpanel.net.

8. Garanția uptime

Serviciul oferit de Webteam.ro garantează un uptime mediu al serverelor de 99.9 % .

Sunt excepții următoarele:

– Situații de forță majoră, în care noi nu putem avea nici o influență, cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corectă a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.
– Lucrări de întreținere anunțate sau în situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
– Domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate Webteam.ro
– Probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

9. Programe care rulează în Background

Nu permitem utilizarea programelor care rulează încontinuu în background. Permitem programelor să opereze în background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera în background.

10. Cron Jobs/ Scripturi CGI

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 15 minute.

Scripturile CGI pot fi utilizate de către clienții noștri, fiind o parte inclusă în serviciile oferite, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta în mod negativ performanța serverului sau integritatea rețelei, poate fi oprit fără preaviz.

11. Instalări de servicii suplimentare

În cazul în care scriptul care doriți să îl folosiți necesită activarea altor programe software pe server, Webteam.ro nu este obligat să instaleze acele programe, decât în cazul în care consideră că activarea acestora ar influența negativ stabilitatea sau securitatea serverului. În acesta intră și modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere.
Orice cerere de upgrade la cont ( spațiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel puțin 24 ore înainte de modificare. Nu ne asumăm nicio răspundere dacă nu se face upgrade la cont și se termină traficul site-ului sau spațiul. Clientul poate verifica în permanență resursele alocate în panoul de control – Cpanel.

12. Notificări și anunțuri

Webteam.ro își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

13. Termene de plată și facturare

Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor noastre în avans față de perioada de timp în care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email și o versiune printabilă se va pune la dispoziția clientului în panoul de control. Clienții trebuie să achite contravaloarea facturii în avans la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 4 zile lucrătoare de la data emiterii facturii proforme.


Clienții care doresc închiderea unui cont de găzduire sau al oricărui serviciu achiziționat trebuie să trimită o notificare pe email, cu cel puțin 4 zile înainte de data scadentă, altfel factura emisă va trebui achitată pentru minim o lună.

Clienții ce au plătit un serviciu pentru 3/6/12 luni de zile si doresc anularea acestuia după o perioada de timp,  vor primii contravaloarea pentru lunile rămase doar dăca se constată că de partea noastră nu se poate oferii serviciul/serviciile achiziționate la parametrii specificați din fiecare pachet


Prețurile afișate în Euro sunt calculate în RON, la cursul BNR + 2 % din data comenzii, conform legislației, toate facturile și plățile sunt procesate în RON. Pentru fiecare zi de întârziere a plății după data scandentă pentru facturile proforme de prelungire a pachetelor de hosting se percep penalizări de 0.5 % / zi .

În cazul în care se depășesc 30 de zile de neplată și contul este șters de pe server, clientul poate cere repunerea site-ului dintr-un backup mai vechi; în cazul în care acest lucru va fi posibil, se va taxa cu o suma de 25Euro + TVA acest serviciu, doar daca s-a finalizat cu succes recuperarea site-ului.

14. Prelungirea domeniilor oferite gratuit la oferte

Pentru prelungirea domeniilor oferite gratuit în cadrul unei oferte, se va plati taxa normală de înregistrare a unui domeniu. În cazul în care se dorește transferul unui domeniu oferit gratuit, în primul an de înregistrare, către alt registrant, clientul va achita valoarea domeniului primit gratuit.

15. Regulile de înregistrare a domeniilor

a. Regulile de înregistrare a domeniilor .RO
Domeniile inregistrate pe perioada numita ”pe viață” sau “nelimitat”, vor achita taxă de mentenanță anuală la data expirării (domeniile mai vechi de 5 ani) începând cu 01.03.2018.

Până la data de 10.02.2018, domeniile înregistrate pe perioada numită “pe viață”, aveau o perioadă de valabilitate nedeterminata, atâta timp cât ROTLD nu a introdus o taxă anuală. Aceste domenii .ro s-au înregistrat în serviciul WHOIS, pe datele clientului din comandă (10 ani in sistemul de comanda = “pe viata”).

Până la data de 10.02.2018, domeniile .ro înregistrate pe perioada de 1 an, numite domenii .RO anuale, s-au înregistrat în WHOIS cu datele companiei Webteam SRL, conform contractului de înregistrare al ROTLD, pentru domeniile .ro anuale.

Domeniile .ro anuale înregistrate pe Webteam pot fi transferate pe datele clientului începând cu 01.03.2018 dacă se va achita taxa de transfer de 5 euro + TVA pe langa costul de prelungire cu 1 an al domeniului.

Un domeniu poate fi transferat doar in perioada activă, nu poate fi transferat dacă acesta este expirat.

Toate înregistrările de domenii .RO se supun regulilor de înregistrare stabilite de către ROTLD și se găsesc astfel:

– http://rotld.ro/ –> Domenii .ro –> Reguli de înregistrare

b. Regulile de înregistrare a domeniilor .EU
Domeniile .EU se înregistrează conform regulilor EURID din linkul de mai jos:
– http://www.eurid.eu/files/docs/reg_pol_RO.pdf

c. Regulile de înregistrare a domeniilor .ES
Prelungirea domeniile .es trebuie efectuata cu minim 6 zile inainte de data de expirare a acestuia, in caz contrar va fi nevoie de plata unei taxe de restaurare.

16. Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului în termen de 5 zile de la emiterea de către furnizor a facturii proformă, vor fi suspendate până la încasarea plății sau până la data efectuării plății, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai după confirmarea efectuării plății.
Furnizorul va putea redeschide conturile închise pentru neplata tarifelor numai după plata integrală a tututor sumelor datorate de către utilizator.
În cazul în care domeniul este suspendat sau șters pentru neplată sau pentru renunțarea la serviciile Webteam, va redirecta domeniul spre o pagină parcată, până administratorul domeniului își va modifica serverele dns.

17. Garanția – Banii înapoi in 30 de zile

Fiecare client de găzduire al WebTeam SRL beneficiază de o garanție de 30 de zile. Dacă în această perioadă nu sunteți complet satisfăcut de calitatea serviciului de hosting, puteți solicita și primi înapoi banii plătiți în avans.

Următoarele servicii nu sunt incluse în Garanția de 30 de zile : taxele pentru înregistrarea numelor de domeniu (naționale și/sau internaționale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, licentele cPanel, Webuzo, Litespeed, Plesk si orice alta licenta activata, serviciile comandate în calitate de reseller și orice alte taxe achitate pentru servicii opționale / speciale, altele decât cele din oferta standard.

În cazul în care anularea contului se datorează încălcării de către client a prezentelor termene și condiții, nu se va efectua rambursul.

Garanția de rambursare a plății, în termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplică și nu se va efectua în cazul în care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de găzduire care constituie subiectul cererii de rambursare.

18. Suport tehnic

Fiecare client de găzduire shared si reseller, sau client care a cumparat un domeniu sau certificat SSL beneficiaza de suport tehnic gratuit.
Următoarele servicii nu au inclus standard suport tehnic : serverele vps fara management si serverele dedicate care nu au un plan de asistenta tehnic. WebTeam SRL pune la dispozitia clientilor care achizioneaza aceste pachete de servicii si planuri de asistenta tehnica la un cost suplimentar conform ofertei prezente pe pagina fiecarui serviciu.
Suportul tehnic pentru migrarea serviciilor, indiferent ca este inclus sau platit, este asigurat exclusiv in zilele lucratoare, de luni pana vineri inclusiv. In zilele de weekend, sambata si duminica, nu se efectueaza migrari de conturi.

19. Aditionale

Furnizorul este si va ramane singurul proprietar al tuturor adreselor IP din reteaua furnizorului. Utilizatorii nu au dreptul sa modifice configuratia TCP/IP sau sa utilizeze configuratii care nu au fost alocate utilizatorilor de catre furnizor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba adresele IP atribuite utilizatorilor pe perioada reactualizarii retelei, a furnizarii securitatii sau a oricarui serviciu de migrare din retea.

Contractele de hosting şi / sau de colocare încheiate între furnizor şi utilizator intră în vigoare la data achitării preţului serviciului şi are durata aleasă de utilizator înainte de plată. Contractele se prelungesc automat cu perioade succesive egale cu cea iniţială, dacă utilizatorul nu notifică încetarea contractului cel târziu la expirarea duratei iniţiale / fiecărei perioade de prelungire. Furnizorul va emite o factura proforma cu cel puţin 15 zile înainte de expirarea duratei abonamentului, urmand ca in termen de 15 zile de la emitere utilizatorul sa achite contravaloarea facturii dacă doreşte prelungirea abonamentului. Daca pana la data scadenta a facturii utilizatorul nu a platit valoarea tarifelor pentru serviciile facturate, contractul încetează de drept, fără notificare, fără preaviz şi fără alte formalităţi.
Contractele de hosting şi / sau de colocare pot fi denunţate unilateral de oricare dintre părţi, cu un preaviz de 30 de zile, fără penalităţi.
Prin efectuarea plăţii, utilizatorul solicită ca prestarea serviciilor să înceapă în timpul perioadei de retragere de 14 zile.”

Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tuturor sumelor datorate de catre utilizatori, inclusiv a taxelor pentru redeschiderea conturilor, iar redeschiderea conturilor va putea fi facuta de catre furnizor in mod discretionar, potrivit propriei sale aprecieri, numai daca furnizorul va aprecia ca nu mai exista riscul neplatii tarifelor pentru prestarea serviciului.

Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in niciun mod si in niciun caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

Dreptul de a refuza furnizarea serviciului

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciului catre orice persoana, potrivit aprecierii discretionare a furnizorului si indiferent de motiv, fara a fi tinut sa justifice ori sa motiveze acest lucru.

20.Modificări

Ne rezervăm dreptul de a face adăugiri, anulări sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, prețuri și pe site oricând, informarea făcându-se prin intermediul site-ului sau panourilor de control ale clienților.