Reseller găzduire web

Reseller găzduire web de încredere pentru a începe o afacere de găzduire web în România. Serviciile noastre complete de reseller găzduire web, vă permite să creați și să gestionați cu ușurință mai multe site-uri web, fără nicio bătaie de cap. Cu tehnologia noastră de ultimă oră, puteți fi siguri că site-urile dvs. rulează întotdeauna la viteze optime, cu timp de funcționare maxim. În plus, aveți acces la echipa noastră de asistență clienți 24/7 ori de câte ori aveți nevoie de ajutor. Începeți astăzi și experimentați diferența de găzduire web pentru reseller!

reseller găzduire web

Reseller găzduire web performantă

SSD, LiteSpeed + LS Cache, Imunify360, CloudLinux, Softaculous si multe altele.

Reseller găzduire web rapidă

Clienții tăi vor aprecia performanțele găzduiri tale și ușurința în managerierea contului lor de găzduire web . LiteSpeed ​​​​Web Server, împreună cu un sistem de stocare în cache pe mai multe niveluri și o platformă hardware de ultimă generație, va aduce site-urilor web ale clienților dumneavoastră o viteză și stabilitate excelentă. Abonamentele WebTeam Reseller Hosting sunt cea mai bună modalitate pentru dezvoltatori și companii de găzduire web de a începe o afacere online. Peste 250 de revânzători ne aleg pentru găzduire maximă sigură cu suport Ruby on Rails și Node.js. Ai la dispoziție 3 pachete de reseller din care  alegi, poți modifică pachetul oricând dorești și îți punem la dispoziție cPanel pentru clienții tăi, iar pentru ține WHM   administrezi conturile foarte ușorDacă ai nevoie de un pachet de găzduire reseller diferit, va rugăm  ne contactați pentru al pune la dispoziția dvs.

reseller găzduire web

Alege cea mai bună găzduire de reseller web de la WebTeam

WHM pentru crearea / modificarea / ştergerea conturilor cPanel, crearea şi modificarea de pachete / abonamente

100% Storage SSD enterprise cu RAID 10 pentru latenţă minimă şi redundanţă

SiteBuilder integrat in cPanel, pentru crearea şi intreţinerea uşoară a websiturilor

node.js, o tehnologie complexă pentru aplicaţii web rapide (pentru toate abonamentele de tip reseller)

Instrumente SEO gratuite pentru analiza websitului şi creşterea traficului / rankingului.

Versiuni multiple PHP pentru fiecare cont cPanel. PHP 7.4/8.0 pentru a integra noile funcţii şi optimizări de viteză PHP.

Imunify360 reprezintă o soluţie completă de securitate bazată pe AI pentru servere Linux a carei scop este protecţia websiturilor.

Transfer gratuit al websiturilor pentru orice plan de reseller hosting pentru a elimina riscul de downtime

Conturi de email, FTP si baze de date nelimitate, indiferent de tipul de abonament ales

WP-CLI, Drush, Ruby (Ruby on Rails) si Python (Django) – pentru programatorii avansaţi

Softaculous – peste 400 de aplicaţii care pot fi instalate cu un singur click

Asistenţă tehnică 24×7 pentru a asigura funcţionarea optima a websiturilor clientilor dvs.

Pachete reseller găzduire web

Găzduire Reseller SILVER

15.00 Per lună
 • 50 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Conturi cPanel™ 30
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • WHM, Softaculous, CloudLinux
 • Accelerate WP
 • Memcached & Redis Cache
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Nameservere proprii
 • WT WordPress Manager
Mega Deal

Găzduire Reseller GOLD

25.00 Per lună
 • 100 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Conturi cPanel™ 50
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • WHM, Softaculous, CloudLinux
 • Accelerate WP
 • Memcached & Redis Cache
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Nameservere proprii
 • WT WordPress Manager
Best Deal

Găzduire Reseller PLATINUM

35.00 Per lună
 • 200 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • Conturi cPanel™ 100
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • WHM, Softaculous, CloudLinux
 • Accelerate WP
 • Memcached & Redis Cache
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Nameservere proprii
 • WT WordPress Manager

Reseller găzduire web la preturi mici

Ești gata să devii reseller și să-ți dezvolți afacerea? Nu căuta mai departe decât pachetele nostre de găzduire web pentru reseller. Oferim cele mai bune în fiabilitate, viteză și servicii pentru clienți — oferindu-vă liniște sufletească, permițându-vă în același timp să vă concentrați pe construirea afacerii dvs. Platforma noastră puternică vă ajută să gestionați mai multe site-uri web cu stocare și lățime de bandă nelimitate. Alăturați-vă miilor de revânzători de succes care se asociază cu noi și profită de serviciile noastre imbatabile.

gazduire web
reseller găzduire web
gazduire web

Panou cPanel & WHM

Punem la dispoziție gratuit la pachetele de reseller găzduire web cel mai intuitiv panou de control, ce oferă posibilitatea de a administra: e-mail, baze de date, fișiere, FTP, scripturi și statisticile web.

gazduire web

Cont reseller web performant

Firma noastră utilizează pentru toate serviciile de hosting web site soluţii tehnice bazate pe storage SSD din seria Enterprise. Viteza de transfer de 1Gbps şi un timp de acces de 0,015 ms vor face ca site-urile să aibă un timp foarte mic de încărcare. 

gazduire web

Flexibilitate

Dacă alegeți un pachet de reseller găzduire web prea mic puteți oricând să faceți upgrade urmând să achitați doar diferența dintre pachete din ziua upgradării și până când a fost achitat în avans.

gazduire web

Perfomanță

Toate soluțiile noastre de reseller găzduire web sunt în mediul de stocare exclusiv SSD, ce oferă cea mai rapidă și performanță experiență online posibilă pentru orice tip de website sau aplicație web.

Softaculos Romania

LiteSpeed Web Server

Cel mai avansat sistem de operare destinat firmelor web hosting. Utilizam CloudLinux OS şi Litespeed Web Server pentru toate serverele de hosting SSD. Alege cea mai completă şi stabilă platformă de hosting site, bazată pe un sistem de operare unic integrat cu un performant web server.

gazduire web

One-Click Installer

Programul de instalare Softaculous va pune la dispoziţie peste 450 de aplicaţii disponibile în panoul de administrare cPanel, precum WordPress, Joomla, Drupal etc., în doar câteva clicuri. Dvs. și clienții dvs. puteți instala aceste aplicații în câteva secunde.

gazduire web

Backup zilnic

Toate pachetele de reseller găzduire web beneficiază de backup zilnic gratuit pe servere externe. Restabilirea datelor se face cu ușurință prin intermediul instrumentelor prezente în cPanel.

Brandul tău devine vizibil folosind serviciile de reseller găzduire web de la WebTeam

Alege pachetul de reseller găzduire web potrivit și convinge-te de performanțele oferite de WebTeam Hosting

gazduire web

24/7 Asistentă pe tot parcursul migrării si după

Nu ești mulțumit de actualul tău furnizor și dorești să schimbi contul de reseller găzduire web? Noi te asistăm gratuit cu procesul de migrare, trebuie doar să deții datele de acces cPanel/WHM de la vechiul web hosting. Echipa noastră de suport este in permanentă lângă tine.

Server Litespeed Romania

Uptime garantat 99,9%

Disponibilitatea websiturilor dvs. este prioritatea noastră. Garantăm ca va fi online 99,9% din timp. Website-ul tău va fi găzduit pe infrastructură cloud în propriile noastre centre de date. Această soluţie asigură stabilitate şi performanţă maximă astfel încât fiecare cont reseller găzduire web benecifiează de resurse garantate.

WebTeam Email

Email profesional inclus

Utilizarea de adrese de email pe propriul domeniu este importantă pentru a caştiga încrederea clienţilor dvs. dar şi pentru o comunicare eficientă, având control asupra gestionării corespondenţei.

Softaculos Romania

Construit pentru performanță

Prin utilizarea modulelor HTTP / 2, PHP7.x, LiteSpeed web server, a pluginului LiteSpeed cache și storage SSD, realizăm viteze de încărcare imbatabile pentru toți clienții noștri. Vizitatorii site-urilor tale nu vor trebui să aștepte ca textul, grafică sau fișierele să aibă timp mare de încărcare.

gazduire web rapida

Soluție proprie împotriva atacurilor informatice

Ne bazam pe tehnologii avansate, unele dezvoltate sau adaptate in-house pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiată de 100%. Oferim servicii complementare - eliminare malware, dezvoltare si întreținere websituri. Avem sisteme ce monitorizează atent traficul web pentru a preveni orice tentativa de DDoS.

gazduire web

Ușor de manageriat contul de reseller

Poți gestiona serviciul tau dintr-un panou ușor de utilizat, care îți permite să găsești rapid funcțiile cheie.​ Toate conturile de reseller găzduire web beneficiază de certificate SSL gratuit pentru toate domeniile găzduite.

WebTeam Hosting - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Întrebări & Răspunsuri

A fi reseller de găzduire web reprezintă o oportunitate de a vă construi propria afacere în domeniul găzduirii web sau posibilitatea de a oferi servicii de găzduire web complementare altor servicii web cum ar fi dezvoltarea de websituri. Alegând un pachet de găzduire reseller veţi avea acces la un anumit nivel de resurse – storage SSD, număr de conturi cPanel, etc. – pe care le veţi putea distribui clienţilor dvs. prin crearea de pachete în WHM.

A fi reseller de găzduire web are câteva avantaje majore, cel mai notabil fiind faptul că infrastructură de găzduire va rămane în administrarea WebTeam în timp ce dvs. vă puteţi concentra asupra afacerii dvs. WebTeam vă va oferi asistenţă de câte ori veți avea nevoie, fără să aveţi nevoie de personal specializat în cadrul companiei dvs.

WHM sau Web Host Manager este interfaţa web destinată administrării clienţilor dvs. WHM permite crearea de pachete, conturi cPanel, modificarea limitelor de resurse pentru fiecare cont cPanel în parte, modificarea parolelor sau restricţionarea conturilor cPanel.

Nu există o limită în ceea ce privește numărul de websituri pe care le puteţi găzdui în cadrul abonamentului dvs. de reseller. Fiecare plan de reseller găzduire are o limită în ceea ce priveşte numărul de conturi cPanel pe care le puteţi crea insă în cadrul acestora puteţi adăuga oricâte domenii doriţi.

Reseller găzduire web

Ca reseller de găzduire web, veţi asigura prima linie de suport către clienţii dvs. Veți fi responsabil de comunicarea directă cu clienţii dvs. însă WebTeam vă va ajută ori de câte ori veţi avea nevoie. WebTeam va rămâne la dispoziţia dvs. 24×7 prin intermediul Dep. Tehnic. Ne veţi putea contacta oricând pentru orice probleme ce ţîn de funcţionarea infrastructurii de găzduire – suntem mereu pregatiţi pentru a prelua şi răspunde in cel mai scurt timp solicitărilor dvs.

Bineinteles! Puteţi trece la un abonament superior oricand pe durata contractului, fara downtime. Pentru modificarea abonamentului va rugam sa ne contactaţi.

Activarea conturilor de web hosting pe platforma WebTeam este foarte rapidă. In marea majoritate a cazurilor activarea durează câteva minute din momentul confirmării plătii si validării comenzii dvs.

Reseller găzduire web sigură

DaWebTeam garantează un uptime de 99,9% pentru platforma de reseller găzduire, conform termenilor de utilizare ai serviciului. In plus, oferim o garanție de returnare a fondurilor de 30 de zile pentru majoritatea serviciilor (excepţii notabile sunt numele de domenii şi certificatele SSL)

Evaluăm şi aplicăm orice masură de securitate posibilă pentru a ne proteja infrastructura impotriva incercărilor de hacking, phishing, SPAM, a defecţiunilor hardware sau a oricăror altor probleme / ameninţări. 

Toate serverele de hosting cPanel blochează atacurile asupra websiturilor in timp real cu ajutorul Imunify360. In plus, păstrăm copii de siguranţă a datelor din conturile clienţilor noştri pe storage-uri separate.

Nu, accesul root nu este disponibil pentru pachetele de hosting reseller. Administrarea conturilor cPanel va putea fi realizata din WHM.

Da, nameserverele private se activează la cerere. Este important sa solicitați activarea lor înainte de a începe crearea de conturi in WHM.