creare magazin online

Oferta realizare site web

Creare magazin online e-commerce cu design orientat către conversie, funcționalități personalizate. Avem 14 ani* de experiență ( include si perioada sub fosta firma) , peste 500 de proiecte finalizate cu succes.

creare magazin online

WebTeam Hosting - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

WebTeam - Echipă dedicată succesului tău în online

creare magazin online

Creare magazin online pentru orice tip de activitate economică

Indiferent că ești la început de drum cu o afacere online sau vrei să dai un refresh vechiului magazin online, WebTeam este aici să te ajutăm cu idei creative și o echipă de programatori talentați si plini de creativitate. Oferim serviciul de creare magazin online cu funcționalități complexe și design modern, pentru a putea îndeplini toate cerințele tale. Realizăm magazine online la comandă, personalizate pentru fiecare tip de business.

Crearea unei pagini WEB sau realizarea unui website presupune îmbinarea mai multor abilități. Un site trebuie să combine designul cu programarea, conținutul cu armonia culorilor. Noi îți punem la dispoziție toate acestea și te consiliem astfel încât site-ul tău să iasă în evidență și să-și atingă scopul propus.

Principala noastră preocupare este calitatea produsului final și nu cantitatea. În fiecare proiect în care ne implicăm aducem un aspect unic care să reprezinte imaginea și obiectivele dorite. De aceea înainte să acceptăm un proiect, îl analizăm până la ultimul detaliu pentru a putea oferi o proiecție corectă. Oferim găzduire web dedicată, suport tehnic și mentenanță, dar mai ales magazinele noastre sunt deja optimizate pentru conținut astfel încât motoarele de căutare să-ți promoveze site-ul în căutările cele mai relevante pentru obiectul de activitate propus.

WebTeam Hosting & Concept

Oferta creare magazine online la cheie pe cele mai folosite platforme de ecommerce precum PrestaShop, OpenCart, WoCommerce, WordPress sau Magento.

creare magazin online wordpress

Ai toate motivele să-ți alegi tipul de magazin online, specific nevoilor tale:

Creare magazin online la cheie, ce include importante module și opțiuni de utilizare și administrare, fiind adresat business-urilor care gestionează un număr mediu/mare de comenzi dar își doresc să crească!

La fiecare web site de vânzări online (e-commerce) realizat, optimizăm ( SEO ) în primul rând structura acestuia, utilizând cele mai inovative tehnologii din Web Design , dar și viteza de încărcare. Aceste funcționalități sunt benefice pentru nota oferită de motorul de căutare Google , dar și utilizatorul final.

Orice magazin online își propune crearea unui brand online printre clienții săi. Vă oferim posibilitatea să beneficiați de un design personalizat, creat de echipa noastră ținând cont de ultimele tendințe cât și de ideile dumneavoastră, totul pentru a oferi clienților o imagine deosebită a afacerii pe care o conduceți. 

magazin online

Ofertă realizare magazin online

 • Panou de administrare CMS cu Licenţă pe viaţă Open-Source
 • Peste 200 de funcții și opțiuni incluse
 • Design temă grafică generală sau custom made si logo complet personalizate, bazate pe cerințele tale
 • Posibilitatea de a edita fiecare pagină principală sau secundară, categorie, subcategorie, produs și producător
 • Sistem de bannere interactive, animate și administrabile
 • Funcția de recuperare coșuri abandonate inclusă
 • Opțiuni interactive de utilizare și navigare în magazinul online de către clienții activi
 • Opțiuni de Administrare a catalogului de produse
 • Posibilitatea platformei e-commerce de a emite facturi fiscale
 • Implementarea cu cardul a plăților online
 • Conformitate GDPR (Politică de confidențialitate + Avertisment cookies)
 • Optimizare (SEO OnPage) inclusă
 • Tehnologii folosite: HTML + CSS + Java Script + PHP + MySQL + Smarty
 • Asistență gratuită în alegerea domeniului
 • Suport tehnic după finalizarea contractului
 • Hosting Web dedicat magazin-ului tău

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi o cotație de preț competitivă

Cere ofertă de preț magazin online

Impresionați-vă clienții cu un magazin elegant și sigur

creare magazin online

Pentru a obține succes in online, vă trebuie să faceți o alegere în privința firmei. Deși există multe companii de Web Design ele se diferențiază în prezent de soluțiile aduse și costurile reale percepute. Avem experiența de care aveți nevoie pentru ca afacerea dumneavoastră să obțină o mai mare vizibilitate în motoarele de căutare, precum Google și a obține rezultate mai mari decât converșii prin campanii plătite. Noi construim site-uri web, ușor de utilizat, care reprezintă valoarea brand-ului și să dea o performanță bună în motoarele de căutare. Este nevoie de unele aptitudini unice. Când proiectam un magazin online, vom lua experiență noastră de marketing, expertiză noastră de design, cunoștințe de programare și de Search Engine Optimization (SEO). Talentul nostru de echipa este format din designeri și programatori pentru a construi diferite tipuri de site-uri web.

Viitorul tău în online începe aici

oferta magazin online

Realizăm magazinele online după ce studiem particularitățile afacerii pe care o deții. Experiența noastră în multe domenii de activitate, dar și competențele în Web Design, ne ajută să găsim cele mai eficiente soluții.

creare magazin online

Orice magazin online realizat este pregătit pentru a începe o campanie SEO. Majoritatea website-urile realizate până în prezent au “SEO OnPage” inclus. Pentru o viteză mare de încărcare, luăm în calcul multe criterii tehnice.

dezvoltare magazin online

Indiferent de magazinul online pe care-l alegi, suntem preocupați de nevoile tale: Setări și configurări, Integrare AWB Curier, Plăți și unelte de Marketing, Import de produse, Integrare Social Media, Export de produse către alte marketplace-uri.

satisfactie magazin online

100% satisfacție, nu folosim limbaje de programare necunoscute, platforme web greu de gestionat și greu de reparat ulterior. Web Developer-ii noștri integrează design-ul web folosind tehnologii cunoscute: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, etc.

Un magazin online bine realizat iți poate aduce profit!

Ce face un magazin online? În primul rând un magazin online vinde și vinde foarte bine! Ne confruntăm cu o trecere agresivă din mediul fizic în cel online, lucru ce ne indică că viitorul comerțului este pe internet. Într-o lume din ce în ce mai aglomerată, oamenii preferă să își petreacă altfel timpul liber decât în față cozilor interminabile de la casele de marcat – toate neajunsurile magazinului fizic dispar.

Crearea unui magazin online poate face diferența dintre eșec și succes, dintre profit și pierdere. Oferă-le clienților tăi o variantă modernă și comodă de a îți cumpăra produsele. Distanța de la client la magazin este de un singur click!

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, prețul este flexibil și negociabil în funcție de complexitatea proiectului și de nevoile fiecărui client. Alege cu încredere cele mai bune servicii de creare magazin online!

oferta realizare magazin online

FAQ

Prețul poate să difere de la proiect la proiect. În vederea stabilirii prețului vom lua în calcul mai multe aspecte, printre care și complexitatea proiectului și funcționalitățile dorite.

Pentru asta, vă rugăm să solicitați o ofertă de preț, acolo expuneți toate așteptările dumneavoastră de la un magazin online, iar noi vă vom răspunde în maxim 24 de ore.

Cere oferta acum ! 

După ce discutăm pe baza ofertei, îți putem spune cât durează crearea magazinului online. Totul depinde de complexitatea proiectului. Te asigurăm însă că ne vom da silința pentru a obține un timp de execuție cât mai scurt cu putință.

Avem nevoie să ne oferi cât mai multe materiale pentru a-ți realiza un magazin online așa cum îți dorești. Prin materiale ne referim la fotografii de produs, videoclipuri, dar și informații despre brand-ul tău, sau produsele pe care urmează să le vinzi.

În ceea ce privește adăugarea produselor, cu puțin exercițiu, te poți descurca singur/ă. Îți vom crea tutoriale video pe parte de administrare a magazinului online pentru ca tu să le poți urmări ori de cate ori vrei.

Oferim si mentenanța site lunară contracost.

Nu există restricții în ceea ce privește numărul de produse pe care le dorești adăugate în magazinul tău online. Poți adăuga toate produsele pe care vrei să le aduci în atenția utilizatorilor.

Toate informațiile de care ai nevoie pe partea de promovare le vom discuta după finalizarea magazinului tău online. Îți vom oferi detaliile de care ai nevoie și-ți vom vorbi despre metodele cele mai benefice pentru tine și shop-ul tău!

Da. Doar cu un magazin online optimizat SEO poți crește ulterior în pozițiile rezultatelor de căutare Google. 

Plata pentru serviciul de realizare magazin online se face în două tranșe: un avans, înainte de începerea proiectului, și lichidarea, atunci când magazinul tău este gata in unele cazuri sau plata acestuia după semnarea contractului. Clauzele din contract au fost făcute sa protejeze atât beneficiarul cat si pe noi. 

Iată doar câteva din proiectele noastre