Parteneriat WebTeam Hosting

Sponsorizări pentru proiecte caritabile. Sponsorizări pentru concursuri organizate de bloguri sau alte tipuri de situri. Barter cu situri cu trafic mediu-mare.

WebTeam - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Parteneriate, colaborari si promoare proiecte online.

sponsorizari

Oferim sponsorizări constând în servicii de web hosting, nume de domenii și certificate SSL pentru proiecte caritabile sau pentru orice alt tip de proiecte care considerăm că merită susținere. Dacă aveți un astfel de proiect vă rugăm să completați formularul din josul paginii.

concursuri

Aveţi un site web cu un trafic mediu-mare sau o comunitate care vă apreciază munca şi doriți să desfășurați un concurs pe situl dvs. ? WebTeam Hosting vă poate pune la dispoziţie abonamente de găzduire web şi domenii pe care să le oferiți ca premii. Vă rugăm să completați formularul de mai jos cu un plan detaliat al concursului pe care intenționați să îl organizați și cu lista premiilor pe care doriți să le oferiți. Vom evalua propunerea dvs. şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Bannere Custom

Dacă aveți un site web cu un trafic mediu-mare (minim 5.000 vizitatori unici/luna) și sunteți interesat de un barter prin care să vă oferim servicii de găzduire web gratuit pentru publicitatea de pe situl dvs., vă rugăm să completați formularul de mai jos.

WebTeam caută activ parteneri noi pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferă clienților. În același timp avem grijă ca parteneriatele pe care le oferim să fie mereu în sprijinul și interesul clienților. Căutăm permanent metode prin care să vă oferim o mai bună administrare a contului de găzduire sau un preț competitiv atunci când discutăm despre serviciile pe care le oferim.

Parteneriat găzduire web de încredere

Te-ai gândit vreodată ca proiectul tău online să fie susținut de o companie care activează deja în zona serviciilor web? Suntem printre primele firme care și-au propus nu doar să ofere ca sponsorizare un pachet de găzduire companiilor din România. Ci și să le ofere o direcție sigură și nealterată pe internet. Suntem fericiți să colaborăm cu persoane juridice care și-au început recent drumul pe piața digitală. De la companii care au o vechime de peste 10 ani pe piață, până la pagini personale. Oricine poate avea acces la sistemul nostru susținut de resurse auto scalabile pentru găzduirea aplicațiilor și site-urilor web în cloud.

parteneriat-web

Cum vă putem susține proiectul? Ce vă putem oferi?

În cazul în care reprezentați o persoană juridică și doriți să primiți găzduire web. Vă putem oferi un domeniu pentru testarea unui pachet de hosting. Numai în cazul în care v-ați decis să alegeți în continuare serviciile companiei noastre după expirarea perioadei de testare. Putem construi împreună cu dumneavoastră o ofertă de servicii de găzduire concentrată pe nevoile organizației pe care o reprezentați. În cazul în care există cereri de la cel puțin una din părțile implicate. Oferta poate fi reglementată anumite clauze contractuale. Aceste clauze contractuale pot asigura ambele părți că nu vor exista pierderi de informații digitale în perioada furnizării serviciilor aflate în contract. Suntem siguri de faptul că orice proiect digital susținut de către o firma cu obiectul de activitate concentrat pe serviciile digitale poate face progrese în mediul online.

Oferim o gamă largă de servicii IT

Pentru persoanele fizice și freelancerii, dezvoltatori web și designeri, putem oferi ca sponsorizare găzduire web pentru aplicații sau site-uri web. În acest caz, există două posibilități:

  • Cazul în care aveți deja servicii de găzduire web active la o altă companie concurentă. În această situație este necesar să procurați și să ne trimiteți ultimele 3 facturi achitate cu serviciile de găzduire web. După efectuarea acestui pas vom stabili de comun acord, cu acceptul dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră, o ofertă de găzduire a site-urilor pe care le aveți care să ofere beneficii duble ale spațiului de stocare pe disc, trafic lunar dublu, găzduire web pe platforma noastră de cloud hosting, stocare de tip SSD și funcțiile panoului de control menționate pe parcursul anumitor pagini care aparțin acestui site web. O excepție de la această acțiune menționată anterior este reprezentată de cazul în care aveți resursa respectivă deja oferită în termeni de „nelimitat” sau „fără limită”.
  • Cazul în care nu aveți deja servicii de găzduire web active la o altă companie concurentă. În această situație vom lua o alegere la discreția noastră dintre a construi un pachet personalizat pentru dumneavoastră. Sau a vă lăsa posibilitatea să alegeți dintre pachetele de găzduire standard sau business deja existente pe acest site web.

Formular Parteneriat

Parteneriat – sponsorizări, concursuri, barter Gazduire Web de calitate pe servere in CLOUD cu storage SSD si Inregistrare Domenii sau Servere Dedicate / VPS Hosting in Romania cu protectie DDoS