Gazduire WordPress Rapida

Cu Gazduirea WordPress de la WebTeam, site-ul dvs. web beneficiază de securitatea de care are nevoie. Protecția noastră pe mai multe niveluri, regulile WAF performante și monitorizarea constantă a vulnerabilității se asigură că site-ul dvs. rămâne în permanență în siguranță împotriva amenințărilor cibernetice. În plus, suportul tehnic este întotdeauna pregătit să abordeze orice problemă de securitate sau tehnică pentru a vă menține prezența online neîntreruptă.

gazduire wordpress romania

Gazduire WordPress Ecommerce - SSD, LiteSpeed + LS Cache.

Beneficiile planurilor de găzduire WordPress includ performanța ridicată cu tehnologia LiteSpeed, uptime garantat de 99,9%, asistență tehnică de top 24/7 și opțiuni special optimizate pentru WordPress. În plus, serviciile noastre de găzduire WordPress oferă opțiuni avansate de securitate, inclusiv protecție DDoS și backup zilnic. Descoperă acum cum poți obține performanțe ridicate și securitate sporită cu serviciul nostru profesional de găzduire WordPress Performantă.

gazduire wordpress

Gazduire WordPress la un pret competitiv

WordPress este cea mai populară platformă CMS de acolo și este soluția perfectă atât pentru începători, cât și pentru cei cu cunoștințe avansate de programare. Planurile noastre de găzduire WordPress sunt rapide, sigure și de încredere. Serverele noastre folosesc procesoare de ultimă generație și SSD-uri de înaltă performanță. La WebTeam, puteți avea încredere că platforma este optimizată special pentru WordPress și utilizează cele mai recente tehnici de stocare în cache pentru a oferi răspunsuri super-rapide.

Alege cea mai rapidă platformă de găzduire wordpress din Romania, WebTeam îți oferă suport dedicat și găzduire WordPress optimizată! Folosim tehnologii și servere de ultimă generație ce iți permit să atingi această performanță. Pentru că suntem interesați de ultimele tehnologii, am testat, optimizat și creat mai multe tehnologii personalizate pentru a oferi cel mai rapid și stabil plan de Găzduire WordPress din România. Suntem diferiți de ceilalți furnizori de hosting WordPress deoarece facem in mod constant sa oferim cele mai rapide și stabile planuri de hosting WordPress împreună cu cel mai bun suport tehnic disponibil pe piață.

Alege acum planul de Gazduire WordPress

Acum ai 50% reducere la toate pachetele de găzduire web

Folosește codul promo : WEB50

Găzduire WordPress
STARTER

Construit pentru performanță
5.99 Per lună
 • 10 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • 2 domenii găzduite
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • cPanel, Softaculous
 • Accelerate WP
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Memcached & Redis Cache
 • SEO Toolkit
 • WordPress Toolkit
 • IO 4MB/s, 3 GB RAM alocat Viteza CPU 4 vCore
Mega Deal

Găzduire WordPress
MEDIUM

Găzduire e-commerce
7.99 Per lună
 • 20 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • 2 domenii găzduite
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • cPanel, Softaculous
 • Accelerate WP
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Memcached & Redis Cache
 • SEO Toolkit
 • WordPress Toolkit
 • IO 6MB/s, 4 GB RAM alocat Viteza CPU 5 vCore
Best Deal

Găzduire WordPress ADVANCED

Găzduire business e-commerce
9.99 Per lună
 • 30 GB spațiu găzduire SSD
 • Trafic nelimitat
 • 3 domenii găzduite
 • Certificat SSL Gratuit
 • Găzduire web LiteSpeed
 • cPanel, Softaculous
 • Accelerate WP
 • Backup Gratuit Zilnic
 • Imunify 360 & Antivirus
 • Memcached & Redis Cache
 • SEO Toolkit
 • WordPress Toolkit
 • IO 8MB/s, 5 GB RAM alocat Viteza CPU 8 vCore
Best BUY

Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

WebTeam Hosting

WebTeam Logo
gazduire web ieftina
gazduire web

Asistentă tehnică 24/7

Echipa tehnică este compusă din specialiști WordPress, mereu pregătiți să intervină în cazul în care ai nevoie de ajutor. Tu, te poți relaxa! Alege o găzduire web ce iți asigura siguranța firmei tale in online.

resurse

Performanță ridicată

Toate pachete de Gazduire WordPress utilizează cele mai noi hardisk-uri SSD și procesoare Intel cores combinate cu ultimele tehnologii de caching pentru a-ți asigura o super viteză de încărcare

Gazduire gestionata WordPress SSD

Experimentați viteza și performanța superioară a unui spațiu de stocare 100% SSD, împreună cu scanările zilnice de viruși. Găzduirea WordPress de la WebTeam nu numai că vă asigură rapiditatea site-ului dvs., ci și siguranța împotriva potențialelor amenințări cibernetice. Relaxați-vă știind că vă monitorizăm și protejăm în mod constant site-ul, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs.

Serverele pe care le folosim sunt configurate și optimizate în mod specific pentru a îmbunătăți performanța și protecția site-urilor WordPress.

Pe serverele WebTeam, site-ul tău WordPress va funcționa mai rapid și mai sigur decât oricând, deoarece toate aceste configurări și optimizări au fost create de echipa noastră.

Am dedicat resurse și energie pentru a îmbunătăți serviciul nostru, astfel încât să putem oferi cea mai rapidă viteză de încărcare și cea mai bună securitate pentru site-urile WordPress găzduite.

Gazduire performanta WordPress ultra rapida

Când vine vorba de alegerea unui pachet de găzduire pentru site-ul dvs. WordPress, beneficiile sunt nenumărate. În primul rând, vă puteți bucura de viteze de înaltă performanță și de o experiență generală de utilizator mai bună, datorită planurilor care sunt optimizate special pentru platformă. În plus, veți beneficia de măsuri de securitate îmbunătățite concepute pentru a vă proteja activele online împotriva amenințărilor cibernetice. Dar, poate cel mai important, vă puteți baza pe suport dedicat de la specialiști in WordPress, care înțeleg complexitățile CMS și vă pot ajuta cu orice, de la depanarea problemelor până la îmbunătățirea funcționalității site-ului dvs. În cele din urmă, investiția într-un plan de găzduire WordPress de calitate este o investiție în succesul viitor al site-ului dvs.

gazduire web

Perfomanță

Toate soluțiile noastre de hosting WordPress sunt în mediul de stocare exclusiv SSD, ce oferă cea mai rapidă și performanță experiență online posibilă pentru orice tip de site WoredPress sau aplicație web.

Softaculos Romania

LiteSpeed Web Server

Cel mai avansat sistem de operare destinat firmelor web hosting. Utilizam CloudLinux OS şi Litespeed Web Server pentru toate serverele de hosting SSD. Alege cea mai completă şi stabilă platformă de hosting site, bazată pe un sistem de operare unic integrat cu un performant web server.

gazduire web

One-Click Installer

Programul de instalare Softaculous va pune la dispoziţie peste 450 de aplicaţii disponibile în panoul de administrare cPanel, precum WordPress, Joomla, Drupal etc., în doar câteva clicuri. Dvs. și clienții dvs. puteți instala aceste aplicații în câteva secunde.

gazduire web

Backup zilnic

Toate pachetele de găzduire WordPress beneficiază de backup zilnic gratuit pe servere externe. Restabilirea datelor se face cu ușurință prin intermediul instrumentelor prezente în cPanel.

Brandul tău devine vizibil prin domeniul potrivit și un web hosting de încredere.

Găzduire WordPress sigură și fiabilă, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Menținerea unui site web pe WordPress poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de performanță și securitate. În astfel de cazuri, un serviciu specializat de găzduire precum cele dedicate de WordPress  poate oferi suportul necesar pentru a vă rula site-ul în mod eficient. Cu viteză optimă și măsuri de securitate îmbunătățite, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la amenințările cibernetice sau la încărcarea lentă a paginii. În plus, cu asistența tehnică profesionistă disponibilă la îndemâna dumneavoastră, puteți rezolva rapid orice probleme care apar pentru funcționarea neîntreruptă a site-ului. O soluție de găzduire personalizată precum cele de WordPress  este esențială dacă doriți ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze optim și să rămână în siguranță în peisajul digital rapid de astăzi.

WebTeam Hosting - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Întrebări & Răspunsuri

Gândite și construite în conformitate cu cele mai noi tehnologii, planurile de găzduire WordPress de la WebTeam Hosting reprezintă soluția perfectă pentru oricine își dorește  beneficieze de simplitatea complexă a platformei WordPress fără  fie nevoit  se confrunte constant cu update uri și ajustări tehnice. Odată ce ai achiziționat unul dintre planurile noastre, vei putea  începi deja ți construiești și administrezi site-ul. Te asigurăm  totul este perfect securizat, iar viteză de încărcare este de până la 7 ori mai mare față de majoritatea firmelor de hosting din România. Serviciile noastre sunt de o calitate testată și atestată la nivel internațional, astfel  poți  ai toată încrederea  ești pe mâini bune.

Atât serverele, cât și planurile de găzduire sunt optimizate pentru WordPress și dispun de mai multe resurse.

Un website poate fi de până la 7 ori mai rapid atunci când rulează pe găzduirea noastră optimizată.

Toate serverele destinate găzduirii Wordpress folosesc LiteSpeed, iar cele destinate găzduirii shared folosesc Apache. Diferența constă în timpul de încărcare și performanță PHP.

Litespeed vs. Apache:
   – De până la 6 ori mai rapid decât Apache – non-SSL
   – De până la 3 ori mai rapid decât Apache – SSL
   – LiteSpeedCache (LSCache) face  site-urile WordPress  ruleze până la 7 ori mai repede fără coding
   – Performanță PHP (LSAPI) este crescută cu 55%

În plus, planurile de găzduire Wordpress dispun de mai multe resurse (CPU, Număr de procese, I/O, etc.) comparativ cu planurile de găzduire web clasică.

Pentru a urcă site-ul pe host, trebuie  folosiți un Client FTP și  puneți fișierele site-ului în folderul public html. Nu adăugați, nu modificați și nu ștergeți nimic din alte foldere. Pentru detalii suplimentare cu privire la lucrul cu baza de date sau clienții de email, va rugăm  parcurgeți tutorialele de pe site, de la secțiunile cPanel și FTP.

Găzduire WordPress rapidă

Dacă vrei  optimizezi performanță site-ului tăupoți și mai multe pluginuri care  te ajute în această activitate. Una dintre cele mai bune (și folositemodalități de a-ți optimiza site-ul este folosirea așa-numitelor „pluginuri pentru cache”. Ținând cont  serverele noastre folosesc LiteSpeed, noi va recomandă pluginul LSCache.

Acesta creează o versiune statică a conținutului site-ului tău și îl livrează vizitatorilor. În acest fel, performanță generală a site-ului web se va îmbunătăți semnificativ, iar timpul de încărcare a paginii va fi mult redus.

Toate pachetele de găzduire WordPress inclus serviciul de migrare gratuită a site-urilor WordPress. Echipa noastră tehnică este disponibilă non stop pentru a realiza transferului unui site WordPress de la un alt furnizor. Contactează-ne în vederea stabilirii detaliilor de migrare fără downtime.

Daoricând se poate solicită un upgrade de resurse sau trecerea la un pachet de web hosting WordPress cu resurse mai marifără downtime sau alte modificări.

Back-up Garantat

Noi asigurăm backup zilnic, săptămânal și lunar și nu ni s-a întâmplat să pierdem nici un cont până acum. Însă recomandăm și asigurarea propriei tale copii de siguranță.

Știm cât de importantă este securitatea unui site web sau a unei adrese de email astfel că oferim certificat SSL gratuit pentru toate domeniile găzduite pe serverele noastre indiferent că este domeniu principal, addon sau alias.

Comunici mai repede, mai ușor și mai profesional că oricând. Toate pachetele de găzduire site web includ și găzduirea adreselor de email nelimitate cu domeniul ales.