Servere Dedicate Romania

Îți punem la dispoziție servere cu resurse dedicate performanțe pentru website-uri cu trafic intens, aplicații cu cerințe mari CPU sau baze de date mari. Oferim diferite configuratii de servere dedicate, adaptate chiar și celor mai exigențe nevoi. Am conceput oferte pentru servere dedicate performante, fiabile la prețuri competitive.Toate serverele dedicate beneficiază de protecție DDoS, iar suplimentar putem adaugă serviciile tale în Firewall-ul nostru pentru un plus de securitate.

servere dedicate

Servere dedicate configurabile - Proiectul tău începe aici

Serverele dedicate sunt indicate pentru website-urile sau serviciile cu consum mare de resurse. Un server dedicat oferă multă putere de calcul, un număr mare de operații pe secundă cu mediul de stocare, cantitate mare de memorie (RAM) și toată la dispoziția ta. Portul de rețea este, de asemenea, în totalitate la dispoziția ta. În cazul unui server dedicat, pentru că nu există vecini de server pe care să îi afectezi în vreun fel, poți instala orice software și orice versiune, inclusiv orice sistem de operare. Apoi poți opta pentru un panou de control și poți alege versiunea fiecărui software potrivită pentru scenariul tău. Cu un server dedicat întreaga putere hardware este la dispoziția ta, fără nicio influență de la un vecin de server. Tu alegi și configurezi software-ul.

gazduire web Romania

Servere Dedicate Performante - WebTeam Hosting

Se pot oferii configurații custom la cerere în funcție de dorințele fiecărui client cât și un preț preferențial în funcție de durata de închiriere. rugăm ne contactați via chat sau contact. Acestea sunt servere dedicate și NU VDS sau VPS!

Server Dedicat Metal

75
55.00 Per lună
 • 500 GB SSD
 • 8 Core x 3.5 GHz
 • 24 GB RAM
 • Port Lan 1 Gbps
 • 1 IPv4 & 1 IPv6
 • Trafic nelimitat
 • Protecție DDoS
 • Linux sau Windows
Oferta

Server Dedicat Silver

125
80.00 Per lună
 • 1 TB SSD
 • 8 Core x 3.5 GHz
 • 32 GB RAM
 • Port Lan 1 Gbps
 • 1 IPv4 & 1 IPv6
 • Trafic nelimitat
 • Protecție DDoS
 • Linux sau Windows
Buget

Server Dedicat Gold

250.00 Per lună
 • 2 TB SSD Raid 5+0
 • 24 core x 3,5 GHz
 • 128 GB RAM
 • Port Lan 1 Gbps
 • 2 IPv4 & 2 IPv6
 • Trafic nelimitat
 • Protecție DDoS
 • Linux sau Windows
Power
Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

WebTeam Hosting

Pentru configurații custom, vă rugăm să ne contactați via chat sau pagina de contact și vă punem la dispoziție în 24 de ore oferta noastră.

gazduire web

Servere dedicate rapide

Serverele noastre sunt localizate în dată center-ul nostru ultra-modern în România, care beneficiază de putere reduntantă, sisteme puternice de răcire și sisteme avansate de rețea. Cu alte cuvine, garantăm funcționarea în parametri optimi și obținerea un nivel ridicat de performanță. Închiriază un server dedicat acum!

gazduire web

Servere dedicate Performante

Folosim strict tehnologii de ultima oră și nu facem compromis la calitate. Recunoaștem, ne place să fim considerați cei mai buni! Ne perfecționăm permanent, astfel că ne mândrim cu procesoare de server de ultima generație, memorie RAM mai mult decât suficientă, SSD-uri incredibil de rapide și pentru o capacitate mare de stocare. 

gazduire web

Securitate

Absolut toate planurile de servere dedicate din oferta noastră, indiferent de preț, sunt perfect securizate și beneficiază de protecție avansată. Fiecare server are inclusă protecție anti DDoS pentru a ține la distanță hackerii și atacurile de orice natură. Închiriere server dedicat cu plată lunară. Pentru un preț servere dedicate apelați cu încredere la specialiștii de la WebTeam Hosting. 

servere dedicate

Servere dedicate performanțe la prețuri mici

Pentru un preț la servere dedicate apelați cu încredere la specialiștii de la WebTeam. Aici veți primi asistență de la un personal specializat, dar și un preț la servere dedicate accesibil pentru orice afacere. Serverele dedicate nu sunt cea mai ieftină opțiune. Cu toate acestea, este o investiție profitabilă. Serverele dedicate sunt mai performanțe decât alte soluții de hosting, datorită componentelor de ultima generație care stau la baza lor. Prin urmare, chiar la o creștere bruscă a traficului, site-ul tău se va încarcă rapid. Serverele web dedicate sunt rentabile. 

Poate părea mai scump decât un server cloud, dar aceste servere dedicate oferă mai multe resurse și, odată ce îți dai seama de adevărata valoare a serverelor dedicate, vei înțelege că prețul unui server dedicat este extrem de rezonabil. Alocarea lățimii de bandă este, de asemenea, uriașă și acest lucru vă va ajuta să stocați fără efort date fără a face ca sistemul să încetinească. Un server dedicat vă permite să vă personalizați serverul în funcție de nevoile specifice ale afacerii dvs. Pentru ajutor specializat, WebTeam este soluția pentru site-ul tău.

Cere acum ofertă de servere dedicate

Servere dedicate pentru orice tip de afacere. Indiferent dacă sunteți o firmă mică sau o companie mare, există o varietate de opțiuni de găzduire web din care puteți alege. Dacă doriți sa vă dezvoltați in viitor și căutați un server dedicat cu mai multe resurse, flexibilitate și control, atunci găzduirea pe un server dedicat este ceea ce aveți nevoie. Aceste servere de găzduire dedicate vă permit să utilizați doar toate resursele de pe server. Această soluție de găzduire web permite utilizatorilor să închirieze un întreg server. Aceasta include toate resursele, cum ar fi lățimea de bandă, stocarea și memoria alocată. Serverele dedicate sunt, de asemenea, foarte flexibile, oferindu-vă control complet asupra software-ului și sistemelor dvs. de securitate. 

Servere dedicate ultra-rapide cu storage SSD!

Opțiunea de a-ți alege ce sistem de operare dorești este, de asemenea, un alt avantaj al oricărui server dedicat. Există două niveluri de găzduire de server dedicat – gestionat și negestionat. Un server dedicat are o adresă IP unică, ce garantează că nu vei fi inclus pe o lista neagră din cauza acțiunilor unui alt utilizator de pe server. Beneficiezi, de asemenea, de toate resursele de pe server, primești actualizări frecvente ale sistemului de operare, iar acțiunile altor utilizatori nu pot influență activitatea site-ului tău. Soluția de servere dedicate poate fi extrem de avantajoasă atunci când este utilizată în mod corespunzător și pe un termen lung.

server dedicat gazduire
servere dedicate

Servere Dedicate , Găzduire Business

WebTeam oferă servere dedicate pentru performanță de înaltă calitate și securitate a informațiilor. Criminalitatea informatică este în continuă evoluție. Un singur atac are potențialul de a vă ruina site-ul web, de a avea un impact negativ asupra SEO pe care l-ați făcut pe site-ul dvs. și de a vă face să pierdeți clienți, deoarece site-ul dvs. este offline. Din fericire, cu un server dedicat în România, ești deja înaintea altor site-uri când vine vorba de securitate pentru că nu trebuie să îți partajezi resursele cu alți utilizatori. Serverele partajate pot crea găuri în sistemul dumneavoastră de securitate. 

Cu servere dedicate în România, vei beneficia de un nivel suplimentar de protecție și securitate sporită. Dacă sunteți în căutarea unui nivel înalt de performanță excelentă și securitate solidă, atunci acesta este serverul dedicat pentru dvs. Cu serverele dedicate Românești, îți poți actualiza cu ușurință resursele serverului. Drept urmare, compania dumneavoastră va putea să-și extindă continuu vizibilitatea și să ajungă în toată țara.

WebTeam Hosting - Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine

Întrebări & Răspunsuri

Serverul dedicat reprezintă un dispozitiv fizic ale cărui resurse și componente (procesor, memorie RAM, accesul la rețea, mediile de stocare, etc.) sunt dedicate unei singure persoane, companii sau aplicațiiDin acest motiv, cei ce optează pentru servere dedicate beneficiază de un nivel de securitate și control net superior. În mod normal, acesta este găzduit și administrat de un furnizor de servicii de hosting. Serverele dedicate sunt destinate proiectelor marisite-urilor cu mulți vizitatori, aplicațiilor ce utilizează intensiv procesorul sau bazelor de date complexe.

Servere dedicate – WebTeam Hosting

În 3 cuvinte: performanță, control, securitate. Datorită resurselor dedicate unui singur utilizator, serverele dedicate au cel mai ridicat nivel de performată față de celelalte tipuri de găzduire.

Găzduirea aplicațiilor web pe un server dedicat în România aduce beneficii atât pentru experiență utilizatorului, cât și pentru pozițiile din rezultatele căutărilor efectuate în motoarele de căutare.

Experiență utilizatorilor: Un site ce se încarcă rapid este întotdeauna preferat în defavoarea unui site cu timpi de încărcare mari. Găzduind aplicația web pe un server dedicat, timpii de încărcare vor fi foarte mici, îmbunătățind, asftel, experiență utilizatorului.

SEO: Nu mai este un secret că Google preferă site-urile rapide. Performanțele acestui tip de hosting web garantează timpi de încărcare mai buni și poziții mai ridicate în rezultatele căutărilor din Google.

Perfomanță: Serverele dedicate dispun de o putere de calcul mare, destinată aplicațiilor complexe și site-urile cu mult trafic.

Flexibilitate: Se întâmplă în mod frecvent că aplicațiile web să crească în complexitate și atunci este nevoie de mai multe resurse. Această opțiune de găzduire îți permite să adaugi foarte ușor unități de stocare suplimentare, RAM etc.

Securitate: Țînând cont de faptul că mediul de găzduire de pe un server dedicat este complet izolat față de celelalte tipuri de găzduire, nu vei fi afectat de acțiunilor celorlalți useri.
În plus, nu trebuie să îți faci griji în privința atacurilor DDoS. Închiriază un server dedicat acum! Toate planurile noastre de găzduire dedicată includ protecție anti DDoS!

Servere Dedicate Romania

Similare, dar diferite.

Gândește-te la VPS (Virtual Private Server) că la versiunea “lite” a unui server dedicat.

Ambele au resurse dedicate, dar VPS-ul reprezintă doar “o parte” izolată dintr-un server părinte. Un virtual private server este configurat, în multe feluri, precum un plan de găzduire de tip shared, dar cu resurse dedicate unui singur cont.

Din punct de vedere al controlului, serviciile de găzduire pe un server dedicat oferă un nivel mai ridicat de control. Spre ex.: update-ul kernelului.

Fiind limitat de serverul “părinte”, pe un VPS nu poți adaugă la fel de multe resurse că în cazul unui server dedicat.

Concluzie: privește găzduirea VPS precum o găzduire de tranziție între găzduire web clasică și serverul dedicat.

Fiecare proiect este unic șiprin urmare, are nevoile sale specifice. Pentru astfel de proiecte, WebTeam.ro îți oferă posibilitatea de a proiecta serverul tău dedicat exact așa cum îți dorești.

Fie  ai nevoie de mai mult spațiu de stocare sau mai multe procesoare, noi îți vom oferi întodeauna cele mai bune soluții pentru bugetul tăuÎnchiriere Server Dedicat cu plata lunară!

Contactează-ne acum!

Cel mai popular control panel este disponibil și pentru serverele noastre dedicate. Pentru a folosi cPanel/WHM este necesară achiziția unei licențe pentru server dedicat la doar 34,95€ /lună.

Cele mai bune preturi pentru servere dedicate le găsești la WebTeam

Cu siguranță. Toate serverele dedicat vin cu 1 IP dedicat. În cazul în care ai nevoie de mai multe IP-uri le poți achiziționa pentru doar 2€ / lună. Pentru servere dedicate România se pot achiziționa până la 16 IP-uri adiționale. Pentru o comandă mai mare de 16 IP-uri adiționale pentru același server dedicat este nevoie de justificare RIPE.

Serviciile WebTeam sunt fără administrare (unmanaged). Asta înseamnă că îţi punem la dispoziţie infrastructură necesară (suportul hardware şi conectivitatea la Internet) pentru ca aplicaţia ta să funcţioneze, împreună cu tool-uri populare de administrare, de ex. cPanel sau SolusVM, care îi permit unui utilizator fără prea multă experienţă tehnică să îşi creeze şi să îşi administreze singur un cont de FTP, un cont de email, o bază date etc.

Da. Oferim un serviciu profesionist și prietenos , cu scopul de a ajută toți clienții noștri, de la un startup la întreprinderile mici și mijlocii care vor  crească online . Prima noastră prioritate este de a oferi cel mai bun suport pentru clienții noștri.