Inregistreaza un domeniu nou .ro, .com ori .eu chiar acum sau prelungeste domeniul pe care il ai deja.

  • Inregistrare domenii
  • Gazduire premium
  • Servere Dedicate si VPS
  • Web Design si Centrale PBX

Alege acum cea mai ieftina gazduire web!

Click aici!


email hosting, business email hosting, secure email hosting, gazduire email, webmail

Cele mai ieftine domenii numai aici!

Webteam.ro este reseller autorizat de domenii.ro, .com, .net, .org, .info si .eu. Inregistreaza domeniul dorit pentru afacerea ta prin Webteam.ro!

Prețuri domenii

Înregistrează domeniu de top

vps ieftin

Webteam.ro este partener NAV (NAV Communications) și înregistrează domenii .RO, în conformitate cu regulile impuse de roTLD (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București).

vps ieftin

Webteam.ro furnizează servicii de înregistrare domenii .EU, reînnoirea și transferul acestora, în conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names)

server dedicat ieftin

Webteam.ro furnizează servicii de înregistrare domenii internaționale, reînnoirea și transferul acestora, prin parteneriatul cu NAV Communications și în conformitate cu regulile specifice fiecărui tip de domeniu, reguli impuse de administratorii TLD (Top Level Domain).


domenii ieftine domeniu inregistrare domeniu .ro

server dedicat ieftin
server dedicat ieftin

Startup-ul tău în mediul online începe cu procedeul de înregistrare domenii.

server dedicat hosting

Un nume de domeniu îţi dă ocazia să foloseşti cele mai eficiente metode de promovare online. Caută un nume de domeniu web simplu, unic, uşor de memorat şi de scris de către vizitatori și apoi cumpără domeniul web potrivit pentru site-ul tău cât mai repede pentru a-ți asigura adresa web.

server dedicat hosting

Alegerea domeniului web este o etapă deosebit de importantă pentru succesul afacerii tale. Îți recomandăm să optezi pentru un nume de domeniu scurt, ușor de scris și de pronunțat. În funcție de strategia pe care te-ai hotărât să o urmezi, poți alege un domeniu web care conține cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poți opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potențial de a deveni brand, asigurând unicitate la nivel de industrie.

server dedicat hosting

În cazul în care dorești că site-ul tău să se adreseze românilor, este de preferat să alegi un domeniu .ro, acesta fiind înregistrat în conformitate cu legislația în vigoare și regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, îți recomandăm să înregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

Înregistrare Nume de Domenii ro și internaționale

vps ieftin

Procesul de înregistrare a unui domeniu web debutează cu etapă de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, îți recomandăm să verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar și a extensiilor alternative, care te ajută să protejezi numele de domeniu ales. În cazul în care domeniul căutat este disponibil, nu rămâne decât să continui procesul de comandă și apoi să plătești taxa de înregistrare asociată domeniului respectiv.

vps ieftin

Rezervarea domeniilor .ro se realizează automat și ai la dispoziție 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de înregistrare. În plus, îți oferim posibilitatea de a înregistra domenii .ro la cel mai ieftin preț în cazul în care comanzi și un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezența online a site-ului tău.

server dedicat ieftin

Webteam este furnizor autorizat de domenii .ro, .com, .net, .org, .info și .eu. Prin noi poți înregistra domenii rapid și în siguranță, la cele mai mici prețuri. Înregistrarea domeniilor se realizează pe numele tău, astfel încât vei deveni proprietarul domeniului web comandat imediat ce plata taxei de înregistrare este confirmată în sistemul nostru.
domenii ieftine domeniu inregistrare domeniu .ro domenii ieftine domeniu inregistrare domeniu .ro