Business Email Hosting. Gazduire email de incredere, pentru afaceri de succes. Email sigur şi rapid, accesibil de pe orice device.

  • Poate fi accesat de oriunde
  • Oricand poti face upgrade/downgrade
  • SLA 99% pe parcursul intregului an
  • Protectie Anti-Virus si SPAM
Click aici!
email hosting, business email hosting, secure email hosting, gazduire email, webmail


Business Email

E-mail fără spam sau virusi? Da, acum este posibil!

server dedicat hosting

Fiabilitate

Foloseşte poşta e-mail fără reclame și conectează-ţi propriul domeniu. Bucură-te de o adresă profesionistă a cutiei poștale.

server dedicat

Siguranță

Avem grijă de siguranța resurselor tale. Scanăm antivirus fișierele și poşta e-mail.

server dedicat

Back-up

Asigurăm zilnic o copie de siguranță. Datorită acestui fapt, bazele tale de date, fișierele și poşta e-mail sunt în siguranță.

server dedicat

Acces

Aveți acces la mesajele e-mail de oriunde din lume, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Lista completă de facilități ale serviciului de Gazduire Email

server dedicat ieftin

1. Număr nelimitat de domenii
2. Număr nelimitat de căsuțe de email
3. Sistem high-availability de stocare a mesajelor email
4. Adresă IPv4 dedicată cu reputație bună (nu este prezentă în blacklist-uri)
5. Adresă IPv6 dedicata
6. Monitorizare automată și proactivă a reputației adreselor IP
7. Filtru incoming Solarwinds Mail Assure (Spam Experts): filtrarea antivirus, antispam, antimalware pentru e-mail-urile primite.
8. Găzduire DNS
9. Backup zilnic: Pentru siguranța datelor păstrăm 14 copii zilnice, 4 săptămânale
10.Migrarea gratuită* a conturilor și mesajelor email de la soluția actuală

vps romania
Casuta Mail 3 GB

Dedicată oricui la început de drum


Începând de la

€1

server vps
Casuta Mail 6 GB

Pentru firme mici si mijlocii


Începând de la

€2

server vps
Casuta Mail 10 GB

Se adresează firmelor mari


Începând de la

€3vps romania
Casuta Mail 30 GB

Dedicată oricui la început de drum


Începând de la

€9.99

server vps
Casuta Mail 60 GB

Pentru firme mici si mijlocii


Începând de la

€19.99

server vps
Casuta Mail 100 GB

Se adresează firmelor mari


Începând de la

€24.99

Gazduire email pentru business tau

Activitatea companiei tale depinde în mod semnificativ de comunicarea prin email. E important să primești și să poți trimite mesaje email la orice oră din zi, din noapte și de pe orice dispozitiv. E important ca mesajele pe care le trimiți să ajungă în folderul Inbox, nu în Spam. Nu vrei să pierzi vremea sortând mesajele importante dintre emailurile nesolicitate cu oferte farmaceutice sau de la prinți nigerieni. Nu vrei să ții un server de email sub birou și să plătești un administrator Linux să se ocupe de serverul de email, dar nici nu vrei să plătești o căruță de bani pe o soluție de găzduire email.

Știm că activitatea companiei tale depinde de funcționarea impecabilă a serviciului de email. De aceea ai nevoie de o soluție profesionistă de business email. Lasă în grija profesioniștilor administrarea serviciului de email și concetrează-te pe afacerea ta.

Cu toate că serviciul de business email hosting se bazează pe investiții considerabile în hardware, software și pregătirea oamenilor, ne-am asigurat că soluția noastră este accesibilă pentru companii mici și mijlocii. Alte soluții de email au un preț per mailbox și astfel costurile ajung să fie ridicate chiar dacă sunt utilizatori care folosesc puțin sau deloc serviciul de email. Soluția noastră de email hosting are prețul stabilit în funcție de spatiul ocupat, indiferent de numărul de mailboxuri. Cu oricare pachet ai un număr nelimitat de căsuțe de email.

Avantajele serviciului business email

Soluția de business email hosting a fost gândită pentru un timp ridicat de disponibilitate ("high availability"). Toate echipamentele sunt configurate într-o arhitectură redundantă și astfel orice defecțiune hardware a unui echipament nu va întrerupe funcționarea serviciului de email. De exemplu stocarea mesajelor email se face simultan pe trei servere de stocare, iar echipamentele de rețea, switch-uri și routere, sunt configurate într-o arhitectură activ-activ.

Folosim servere dedicate pentru stocarea, procesarea, primirea și trimiterea mesajelor email. Serverele de ultimă generație și încărcarea redusă asigură o viteză superioară de lucru cu serviciul de găzduire de email. Serverele sunt folosite doar pentru serviciul de business email hosting. Nu găzduiesc site-uri sau alte servicii.

Concentrează-te pe mesajele importante și lasă-ne pe noi să oprim spamul. Soluția profesionistă de anti-spam de la Solarwinds Mail Assure (Spam Experts) filtrează mesajele nedorite și te lasă să te concentrezi pe activitatea ta. Pe lânga filtrele implicite, poți configura granular regulile de anti-spam.

Configurarea corectă a serverului de email și a setărilor DNS asigură semnarea automată a mesajelor email pe care le trimiți și astfel este certificată autenticitatea mesajelor. Iar mesajele pe care le primești sunt scanate cu soluția Solarwinds Mail Assure (Spam Experts) și astfel ești protejat de viruși.  • Backup periodic

  • E-mail cu domeniul propriu

  • Protecție antivirus

  • Protecție spam si malware