Gazduire Web SSD. Hosting Web la preturi incepand cu 1.00 € lunar. Site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii. Uptime garantat 100%.

infrastructura gazduire web, software hosting, echipamente hosting, echipamente profesionale, tehnologie hosting

Despre infrastructura webteam.ro

Ești curios ce infrastructură îți punem la dispoziție?

gazduire server

Echipamente, servere, hardware

Ori de câte ori avem ocazia ne palce să specificam tuturor clentilor noștri că în ceea ce privește partea de hardware, această este compusă din aparatură hi-tech, de cea mai bună calitate, elemente vitale în activitatea specifică nouă, respectiv cea de web hosting. Aceste echipamente ce le utilizăm pentru a ne desfășura într-un mod eficient activitatea pe lângă faptul că au fost alese exclusiv produsele de top din categoria lor, au fost supuse unor teste riguroase pentru a ne asigura că acestea sunt articolele potrivite pentru noi. Aceste echipamente profesionale sunt în totalitate alese dintre cele oferite spre comercializare de brandurile de renume ale acestei piețe, cum ar fi Intel, Supermicro sau Cisco. Faptul că am descis să lucrăm, așa cum este normal, numai cu produse de calitate (calitatea acestora fiind o caracteristică vitală atât pentru compania noastră cât și pentru partenerii noștri), de încredere, ne asigura bună desfășurare a activității și în același timp le asigura clienților noștri siguranță, stabilitate și desfășurarea activității fără a preîntâmpina probleme majore. În acest mod suntem capabili să ne respectăm promisiuniile făcute clienților noștri și să le oferim cele mai performanțe servicii și soluții de web hosting posibile, existente în România la momentul actual.

Redundanța și stabilitatea sunt calități ce definesc nu doar echipamentele noastre, ci și întregul sistem. Echipamentele noastre sunt alimentate de surse duble de curent și avem pus la punct un sistem de generatoare ce elima orice problema, chiar și în cazul unor fenomene neprevăzute sau calamități naturale. În plus, discurile sunt configurate RAID, această fiind o matrice redundantă de discuri, independența care, bineînțeles, așa cum reiese din explicație, asigura redundanța datelor. Astfel, datele dumneavoastră fiind în deplină siguranță în mâinile noastre, acesta fiind unul dintre motivele pentru care clienții noștri ne-au ales pentru a le furniza servicii de web hosting sau alte soluții IT.

Așadar, așa cum am menționat și cu alte ocazii, tot ceea ce înseamnă WebTeam este expresia calității și a seriozității. Lucrăm doar cu elemente hardware și software profesionale și nu doar atât, ci le alegem pe cele mai bune din categoria lor, de la firme serioase de renume internațională. Punem mare accent pe calitatea și performanță sistemelor și a echipamentelor noastre pentru că acestea, pe lângă factorul uman, stau la baza bunei noastre funcționari. Este obligația morală ce ne revine pe lângă obligațiile contractuale să va furnizăm cele mai bune servicii de găzduire web. Suntem printre companiile de top ce au că subiect de activitate web hostingul și dorim să rămânem așa, dorim să facem cinste numelui nostru și să avem cei mai mulțumiți clienți. Toate acestea le obținem cu ajutorul unei fundații de calitate pe care se poate ridică o construcție solidă în ceea ce privește găzduirea de site-uri și servicii email profesionale.

servicii de gazduire web

Cum reușim să oferim servicii de calitate la prețuri competitive?

servicii de gazduire web

Clienții noștri știu că găzduirea unei pagini de Internet sau Web Hosting trebuie să respecte anumite considerente, printre care:
- serverul/serverele trebuie să aibă un up-time de minim 99.9%
- firma ce găzduiește siteul trebuie să fie una serioasă
- timpul de răspuns la cererile adresate trebuie să fie cât mai mic
- facilitatile oferite de provider trebuie să fie pe măsura cerințelor și așteptărilor clientului

servere dedicate gazduire in romania

Pentru WebTeam este o profesie, nu un hobby! Găzduirea site-urilor web este profesia noastră, specialitatea noastră. Cu toate că de curând ne-am hotărât să facem publică această vocație, avem o experiență de peste 15 ani în hostarea site-urilor. Toată echipa noastră are experiență avansată în servere, CPanel, MySQL, e-mail hosting și, evident, întreaga noastră experiență este pusă la dispoziția ta prin intermediul serviciilor noastre de Găzduire Web. Noi putem să ne mândrim cu o atitudine diferită. Ne dorim și reușim cu succes să fim profesioniști în ceea ce facem, activi și mereu aproape de clienții noștri. Oferim atât servicii de înregistrare domenii, cât și servicii de Găzduire Web în România și în afară, într-un mediu profesionist, optimizat pentru performanță. Deținem servere proprii, securizate și monitorizate 24/7 de către echipa noastră. Serverele beneficiază de conexiuni la Internet cu viteze superioare, toate conturile de Găzduire Web fiind monitorizate prin softuri moderne pentru a putea preveni nefuncționalitatea site-urilor. Toate serverele noastre se află pe teritoriul României, într-un Datacenter modern, cu un personal profesionist și experimentat.

Informații despre data center, conexiuni Internet, servere și softuri folosite.

servere dedicate in romania

Toate serverele noastre se află în Buzău și se găsesc într-un centru de date special amenajat, dotat cu instalații de climatizare, podea falsă, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS și generator Diesel folosite în cazul întreruperii energiei electrice pentru o perioadă mai lungoă. Centrul de date folosește conexiuni Internet de la RDS, Vodafone și Telekom iar rețeaua în care se află serverele este legată direct la RoNIX, ceea ce mărește viteză de transfer pentru utilizatori indiferent din ce rețea Internet vă accesează site-ul.

gazduire proiecte web

Folosim doar servere premium de la Dell și HP. Toate serverele sunt dotate cu 2 procesoare Xeon, Raid 1 Hardware + BBU, SSD, 64GB-256GB RAM, CloudLinux 7, Apache 2.4, Php 5.6 - 7.4, MySQL/MariaDB 10.3 și KernelCare pentru a nu fi necesară restartarea serverelor la fiecare upgrade de kernel. Up time minimum garantat 99.98%

site web creare

trafic nelimitat site

De ce ar trebui să ții cont de aceste considerente?

gazduire ssl site

De asemenea ne preocupă în mod special nivelul de securitate pe care îl oferim clienților noștri, dar și cel al datelor pe care le stocăm. Din acest motiv am pus la punct un sistem bine organizat de securitate, adaptat și instalat la toate nivelele. Pentru că dorim să ne protejăm și bineînțeles, să va protejăm (pentru a garanta atât securitatea cât și confidențialitatea datelor dumneavoastră), serverele noastre au firewall-uri și deținem echipamente împotriva atacurilor DOS sau DDOS, Flood. De asemena deținem soluții antivirus și antisapam, toate acestea fiind esențiale pentru activitatea de găzduire web și configurare domenii. Pe lângă toate acestea, avem o echipa de administratori ce se ocupă cu monitorizarea around the clock în vederea preîntâmpinării oricărei probleme și pentru a face din orice tentativă de acces neautorizat al rețelei noastre una eșuată.

ssl site gratuit

Un alt lucru ce ne face și mai competenți este faptul că acordăm o atenție deosebită datelor clienților noștri, în condițiile în care asigurăm un back-up zilnic al informațiilor lor pe servere speciale, astfel încât în caz de urgență să le putem oferi o copie. Back-up înseamnă siguranță, este o modalitate de a ne proteja informațiile, afacerea, blogul sau site-ul. Acest serviciu nu este taxabil iar serverele de back-up nu folosesc din spațiul sau resursele pe care clienții noștri le-au achitat.