Realizare site prezentare profesional. Creare site prezentare optimizat SEO, responsive, cu design personalizat.

  • Administrare ușoară
  • Toate funcțiile incluse
  • Accesibil, simplu
  • Design modern
  • Produse nelimitate
  • Opțiuni și filtre
  • Peste 750 de magazine online
  • Afisare 100% adaptată la telefoane
web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design

Creare website de prezentare

Rapid. Simplu. Eficient.Încă nu te-ai decis?

WebTeam Hosting & Concept solicita oferta magazin online Solicita ofertă!


web design webteam.ro

web design webteam.ro

Web Analytics | Servicii Google Analytics | Rapoarte Google

Odată cu dezvoltarea rapidă a internetului, site-ul este un mediu puternic de marketing pe care il poate deține. Pentru tine care ai un site web, aveți nevoie de a stii performanța site-ului dvs. pentru a atinge scopul afacerii dumneavoastra. Dacă sunteți proprietarul site-ului si nu aveti un Web Analytics, care pote oferi rapoarte detaliate ale performanței site-ul dvs. și modul în care vă poate crește potențialul site-ul dvs. de afaceri pe on-line sau de prezentare. Unul dintre serviciile oferite de WebTeamC este Web Analytics. Echipa noastra ofera analiza profesionala și recomandări pentru schimbări / îmbunătățiri care urmează să fie efectuate pe site-ul dvs, astfel încât obiectivele de afaceri pot fi realizate in mare măsură sa fie posibile.

Cu Web Analytics, putem analiza modul în care interacțiuneaza cu vizitatorii site-ul dvs. Web Analytics vă va ajuta să înțelegeți ceea ce ar trebui să fie îmbunătățit de la site-ul dvs și nu doar o chestiune de statistici. Vrei să știi cine sunt vizitatorii site-ul dvs. și ce fac ei atunci când intră site-ul dvs.? Desigur, cu Web Analytics System, vă va oferi o perspectivă – alte informații importante, care sunt utile pentru tine, cu ROI (Return On Investment), de conversie de raportare și altele.

Atunci cum putem începe?

Vom învata afacerea dvs.
Revizuirea obiectivelor dvs. de afaceri sau obiectivele pe care doriti să se realizeze.
Exploreaza arhitectura (structura) din site-ul dvs.

Codul de urmarire al site-ului dvs.
Pagina de marcare.
Domeniu, sub-domeniu și urmărirea mai multor domenii.
Punere în aplicare a Codului Google Analytics de urmărire pe site-ul tau.
Codul de urmărire * este un script pentru site-ul web, pentru a obține informații și analiza performanța site-ul dvs. Instalarea codului de urmărire nu va produce efecte asupra site-ului dumneavoastra.

Confirmati informatiile de care aveti nevoie
După punerea în aplicare a Codului de urmărire și de analiză de date într-o anumită perioadă de timp se pot obține statistici dupa care vom:
Furnizam rapoarte de informare din Codul de urmărire Google Analytics.
Recomandari de îmbunătățire după cum este necesar.web hosting web design oferta site ieftin

WebTeam Concept Design & Hosting

web hosting web design oferta site ieftin


creare magazin online in rate

100% GARANȚIE!

Suntem atât de încrezători pe ce livrăm încât oferim garanție completă a avansului.

creare magazin online in rate

Orientați către calitate

Rata de clienți care aleg un pachet de mentenanță cu noi este ridicol de MARE!

creare magazin online in rate

Servicii complete

Oferim cea mai diversificata gamă de servicii web din România si nu numai.creare site web ieftin

Consultanță și parteneriat

Suntem consultantul de care ai nevoie, ori de câte ori ai nevoie.

creare site web

Organizați și eficienți

Folosim cele mai bune instrumente de management proiecte.

web design creare magazin online

Peste 700 proiecte realizate

Echipa noastră de specialiști a lucrat cu clienți din toate domeniile de activitate.Optimizare SEO | Servicii SEO | Promovare SEO | Firma SEO | SEO

Doriți să lucrați cu o firma ce ofera servicii SEO care are o experiență de încredere, modul în care acestea comunică în mod clar, și vă va oferi o referință pentru a măsura performanța lor? Noi efectuam campanii de SEO strălucitoare într-o varietate de sectoare și de a ajuta clienții noștri să înțeleagă modul în care funcționează optimizarea SEO. Ne asigurăm că clienții noștri știu cum să judece performanța noastră și ne asigura abordarea că este de lucru prin deținerea față în față a rapoartelor trimestriale. Avem o echipa de consultanti cu experienta, cu un accent pe solutia potrivita pentru clientii nostri. Am muncit din greu, pentru a cunoaște clienții noștri pentru a ne asigura că înțelegem obiectivele lor de afaceri și limitele. Avem resursele și expertiza pentru a oferi servicii, de la tehnică high-class, strategie SEO la campanii creative.

Google și alte motoare de căutare utilizeaz aparatul (sau ceea ce noi numim paianjeni), pentru a naviga pe Internet și a aduna informații. Apoi stochează aceste informații și să-l utilizeze pentru a răspunde la cuvintele pe care le introduceți în motorul de căutare. Păianjenii viziteaza site-ul dvs. și toate site-urile de pe internet. Atunci când un păianjen vizitează site-ul dvs., noi, ca un consultant SEO, le v-om da informații corecte. Spider va continua călătoria lor pe internet și suntem siguri că vor obține informații despre site-ul dvs. în domeniu important fata de alte site-uri. Dacă acest lucru este făcut în mod corespunzător, site-ul dvs. va apărea mai sus în motoarele de căutare. De ce este importantă optimizarea SEO Astăzi, cei mai mulți oameni sunt în căutarea de informații despre produsele sau serviciile dvs. folosind site-uri web, cum ar fi Google, Bing si Yahoo. Acest obicei face un element important în cele mai multe strategii de marketing .web design creare magazin online

creare magazin online romania
creare magazin online romania

CUM LUCRAM

Vrei sa lucrezi cu o echipa care are un proces clar și competențele adecvate?

Avem un proces clar

Procesul nostru de SEO este foarte clar. Ne-am împărțit în două zone – SEO onpage si offpage SEO. Onpage SEO este un loc de muncă în site-ul dvs., în timp ce offpage SEO este munca pe care o facem prin orice alte site-ul în numele dumneavoastră.

Avem echipa perfecta

Campaniile remarcabile de optimizare SEO presupune încorporarea de expertiză. Noi investim in echipa noastră, formarea și modul în care lucrăm să vă asiguram că vă oferim o echipa diferita, de înaltă calificare și motivație.


Cine este implicat?


web design cere oferta magazin online website


pasul1

Designeri Website

Vom evalua gradul de utilizare a site-ului dvs. pentru a vă asigura că aveți o fundație solidă pe care se va transforma vizitatorii în afacere. Ne asigurăm ca site-ul dvs. este prietenos pentru vizitatori și vinde produsele sau serviciile în mod eficient. Dacă doriti să vă dăm mai multi vizitatori pentru site-ul dvs., trebuie să vă asigurăm că le transformăm în vânzări.

oferta website ieftin

Programatori

Avem nevoie să vă asiguram că site-ul dvs. este construit pe o platforma, care este prietenosa cu motorul de căutare. De aceea, ne vom asigura site-ul dvs. ca este construit într-un cod curat, astfel încât motoarele de căutare să înțeleagă conținutul site-ul dvs. Ne asigurăm, de asemenea, ca site-ul dvs. poate fi deschis cât mai curând posibil. Motoarele de căutare vor vizita site-ul dvs. în mod regulat și să ia toate datele de acolo. Site-ul dvs. trebuie să fie pregătit să accepte vizita lor.

oferta creare site ieftin

Copyright

Ne asigurăm că aveti un conținut unic și SEO friendly. Conținutul ar trebui să se concentreze pe necesitatea clientului sa aibe o densitate de cuvinte cheie suficient incat șa aduca vizitatori. Ne-am facut conținut adecvat și articole plasa pe numele dvs. în câteva alte site-uri relevante. Acest lucru va oferi un backlink natural și de a crește expunerea de brand.

oferta creare site ieftin

Ingineri SEO

Noi analizam și publicam conținutul dvs., creem legături cu grad înalt de relevanță, în curs de dezvoltare elemente de optimizare sociale mass-media și menținerea reputației dvs. online. Partea cea mai complicată aici este „construirea link-ului”. Motoarele de cautare iubesc găsirea link-uri catre site-ul tau. Acesta este adesea mentionat ca backlink-uri. Trebuie sa vezi asta ca pe post de voturi pentru site-ul dvs. Nu toate link-uri pentru site-ul dvs. vor fi votate. Noi folosim modul corect de a construi link-uri pentru a vă asigura că toate link-urile sunt relevante pentru target-ul pe piata si regionalitatea ta.
Abordarea noastră de optimizare SEO

Abordarea noastră d.p.v al unui consultant SEO este foarte importanta. Lucrând îndeaproape cu o echipa care te ascultă, ofera vizitatorilor dreptul de a vedea site-ul dvs. clasat mai sus și pentru dvs. a obține rezultatele dorite.Am pornit de la ascultare
Punctul nostru de pornire este să te ascultam, să învatam afacerea dvs. Făcând acest lucru, vom colecta informațiile necesare pentru a vă oferi o campanie SEO de succes.

Verificam ce tip de optimizare SEO este potrivit pentru tine
Odată ce știm publicul țintă, vom continua cercetarea noastră pentru a afla dacă acestia folosesc internetul pentru a căuta produse sau serviciile dvs. Lucrăm numai pe proiecte care credem ca va oferi rezultate semnificative. De aceea, ne asigurăm că nu există vizitatori adecvati target-ului dvs și pot fi eficient direcționati prin utilizarea SEO.

Propunerea noastra SEO cu obiective definite
Propunerea noastră SEO vă oferă ținte clare și timp pentru a vedea performantele noastre. Costuri în propunerea de optimizare SEO devenind competitivi, aceasta va deveni pentru noi o relatie pe termen lung cu tine. Noi credem cu performanța noastră și toți clienții sa plătească pe o bază lunară.

Pastram vorbele pentru tine
După ce execută o campanie de SEO, ne-am asigurat ca am avut o comunicare regulată cu clientii. Vom vizita clientilor la fiecare trei luni pentru a explica activitatea noastră, a discuta rezultatele și strategiile viitoare. Strategiie SEO ar trebui să fie întotdeauna evaluate, revizuite și extinse în mod regulat.oferta creare site ieftin
oferta creare site ieftin

Intrebari frecvente FAQs

Vino cu proiectul tau la noi completand formularul de contact

1.Va decideti asupra tipului de magazin online, dupa care apasati pe butonul „Solicita ofertă”.
2.In formularul de solicitare alegeti serviciile de care aveti nevoie: pachetul ales, gazduire si domeniu.
3.Dupa ce expediati formularul, echipa noastra verifica datele introduse (in cazul in care sunt nelamuriri veti fi contactat telefonic).
4.Dupa discutiile in privinta proiectului, modalitatile de plata si semnarea contractului se va demara realizarea magazinului online.
5.La finalizarea proiectului, dupa ce ati receptionat magazinul online, se va emite factura cu restul de plată, dupa ce suntei pe deplin multumiti de rezultat.
6.Primiti pe email datele de acces in magazinul online, sectiunea membri (unde aveti acces la tutoriale video cu administrarea magazinului, articole SEO, vanzari, etc.) Beneficiati de suport tehnic pe telefon si email in pe toată durata de contract.

Prețul variază în funcție de complexitatea proiectului. Pentru a primi o ofertă de preț, completează formularul de Aici și te vom contacta în cel mai scurt timp. Fiecare serviciu opțional, crearea unui logo, crearea de conținut personalizat și adăugarea sa aduc costuri suplimentare pe care le vei ști de la bun început.

Nu. Pretul platformelor de magazin online nu au inclus domeniul si gazduirea. In cazul in care detineti deja domeniul putem oferi gazduirea magazinului. Daca ai deja un cont de gazduire poti sa il folosesti in continuare pe acesta.

Pentru mentenanta unui site web oferim doua variante.

1. Mentenanta sub forma de abonament lunar.
Abonamentul lunar va contine un numar de ore in functie de necesarul de lucru.
Minimul de ore in abonamentul lunar este de 4 ore.

2. Mentenanta sub forma de task la cerere
Daca avem nevoie doar ocazional de unele modificari, costul unui abonament lunar nu se justifica.
Cand veti dori o modificare vi se va calcula totalul de ore necesare (de cele mai multe ori modificarile dureaza sub o ora) si vi se va da estimarea de pret.

Site-urile create pentru clientii nostri sunt in platforma WordPress sau custom cu platforma dedicata in functie de necesitatea proiectului si cerinta clientului.
De asemenea preluam pentru mentenanta site-uri realizate in Drupal, Joomla, Concrete si alte CMS-uri.
Echipa noastra este specializata pe web design si development si de-a lungul timpului am lucrat cu foarte multe platforme.