• RECOMANDĂ ȘI CÂȘTIGĂ COMISIOANE DE 25% !

  • Orice pachet de găzduire web
  • Orice pachet de Reseller hosting
  • Orice plan de Server dedicat
  • Orice plan de VPS
  • 5% din valoarea încasărilor
  • Statistici în timp real
  • Bannere realizate profesionist
  • Plata comisionului la timp (suma minimă 200 lei)


  afiliere, program, comision, vanzari rapide

  De ce să devii afiliat?

  Ai oportunitatea de a genera un venit dintr-o sursă sigură, în funcție de eforturile tale poți câstiga peste 200 euro / lună, noi ne asigurăm că indiferent de suma câștigată, comisioanele sunt virate in maxim 48 de ore.

  webteam affiliate image

  Sign up Webteam.ro

  Pasul 1: Creează-ți un cont la noi cumpărând cel puțin un serviciul lunar .

  webteam affiliate image

  Adaugă un AD pe site-ul dvs.

  Pasul 2: Adaugă un banner publicitar pe site-ul tău cu link-ul tău de referral sau folosește bannerul nostru.

  webteam affiliate image

  Câștigă lunar cu Webteam

  Pasul 3: Fiecare client ce achiziționează un serviciu de la noi, îți poate aduce între 5% și 25% în fiecare lună.  gazduire web gratuita

  Comision Recurent

  Iti rasplatim eforturile printr-un comision generos de 25% din fiecare comanda. Comisionul este recurent atat timp cat clientul isi prelungeste serviciile!

  gazduire web gratuita

  Cookies 90 Zile

  90 de zile, timpul in care un potential client trimis prin link-ul tau de afiliat poate sa comande un serviciu iar tu sa inregistrezi un comision.

  gazduire web gratuita

  Servicii premium

  Oferim servicii de gazduire premium, astfel ne asigiuram ca o sa avem o colaborare de lunga durata si comisioane recurente din plin.

  gazduire site web

  Activare Rapida

  Activare contul de afiliere in doar cateva secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un cont de client si sa activezi link-ul de afiliere.

  gazduire site web

  Bannere Custom

  Ai nevoie de design sau de dimenisuni custom? Scrie-ne si iti trimitem propriile bannere realizate dupa cerintele tale in maxim 24 de ore.

  gazduire site web

  Oferte Exclusive

  Pentru a te ajuta să ai cât mai multe conversii, periodic oferim oferte exclusive, doar pentru tine, în care cititorii tăi pot folosi un cod personalizat de reducere.

  gazduire site web

  Retragere in 48 ore*

  Ne asiguram ca totul decurge rapid, de aceea, comisioanele obtinute sunt transferate in contul tau bancar in termen de 48 de ore.

  gazduire site web

  Comision 25%

  Îți oferim comisioane de pana la 25% din fiecare comandă, acceptarea în program este automată, deci poți începe să câștigi imediat!

 • gazduire jocuri
 • Avantaje program afiliere!

  gazduire jocuri

  Webteam.ro vă oferă posibilitatea de a deveni afiliat și a câștiga bani prin propriul sistem de afiliere. Este suficient să aveți un cont creat la noi în sistem și să inserați în paginile site-ului dvs. un cod html care va afișa un banner sau un text cu link către www.webteam.ro. Când un vizitator va face click pe bannerul Webteam.ro din site-ul dvs., în cookie va ramâne această informație pentru 90 de zile.

  gazduire jocuri

  Chiar dacă acel vizitator nu face o comandă în acel moment și se întoarce dupa câteva zile pe site-ul nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea dvs. și astfel vi se va trece comisionul în cont.

  gazduire jocuri

  Comisionul de 5% se acordă pe toată perioada în care clientul sau clienții aduși de dvs. vor achita pentru serviciile achiziționate.