Servere dedicate ultra-rapide cu storage SSD!

 • Administrare de la distanță (remote) a serverelor
 • Poți reinstala sistemul de operare oricând
 • Monitorizare server/servicii și alertare prin SMS/email
 • Reparare rapidă în cazul unei defecțiuni
 • Protectie DDOS si Firewall
 • Posibilitatea de upgrade hardware
 • Adrese IP adiționale
 • Protectie DDOS si Firewall
gazduire vps, vps, server vps, virtual private server, vps ieftin, vps premium, cheap vps hosting, vps ssd

WebTeam Concept

Înainte de toate suntem o mare familie ce vine în ajutorul tuturor cu oferte personalizate.

server dedicat pret

Sisteme Avansate

Serverele noastre sunt localizate în dată center-ul nostru ultra-modern în România, care beneficiază de putere reduntanta, sisteme puternice de răcire și sisteme avansate de rețea. Cu alte cuvine, garantăm funcționarea în parametri optimi și obținerea un nivel ridicat de performanță. Închiriază un server dedicat acum!

server dedicat pret

Performanță

Folosim strict tehnologii de ultima ora și nu facem compromis la calitate. Recunoaștem, ne place să fim considerați cei mai buni! Ne perfecționăm permanent, astfel că ne mândrim cu procesoare de server de ultima generație, memorie RAM mai mult decât suficientă, SSD-uri incredibil de rapide și HDD-uri pentru o capacitate mare de stocare. Toate acestea se rezumă într-un singur cuvânt: performanță!

server dedicat pret

Securitate

Absolut toate planurile de servere dedicate din oferta noastră, indiferent de preț, sunt perfect securizate și beneficiază de protecție avansată. Fiecare server are inclusă protecție anti DDOS pentru a ține la distanță hackerii și atacurile de orice natură. Închiriere server dedicat cu plata lunară.

server dedicat ieftin

Control

Deoarece stim ca gestionarea corespunzatoare a serverelor este fundamentala, iti oferim acces root complet si 19 sisteme de operare: CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Slackware, VMware, Red Hat, Windows Server si multe altele.

Servere Dedicate SSD

server dedicat ieftin
Server Dedicat Metal

Alegerea cea mai bună

Best buy!


 • 60 GB DDR4 RAM

 • 8 core 16 Thread x 2,6 GHz
  1 IPv4/ 1 IPv6

 • Uplink @1Gbps

 • TRAFIC WEB - Necontorizat

 • SSD Disk 600 GB

 • Alege ce system de operare dorești

Începând de la

€175

Redus de la €200

server dedicat ieftin
Server Dedicat Silver

Pentru cei ce doresc să hosteze jocuri

Best performance !


 • 100 GB DDR4 RAM

 • 8 core 16 Thread x 2,6 GHz
  1 IPv4/ 1 IPv6

 • Uplink @1Gbps

 • TRAFIC WEB - Necontorizat

 • SSD Disk 1 TB

 • Alege ce system de operare dorești

Începând de la

€250

Redus de la €350

server dedicat ieftin
Server Dedicat Gold

Pentru cei ce doresc mai mult de la serverul lor

Best choice!


 • 144 GB DDR4 RAM

 • 12 core 24 Thread x 2,6 GHz
  2 IPv4/ 2 IPv6

 • Uplink @1Gbps

 • TRAFIC WEB - Necontorizat

 • SSD Disk 2 TB

 • Alege ce system de operare dorești

Începând de la

€450

Redus de la €500

Experiența WebTeam.ro ®

Îmbunătățim în permanentă serviciile și experiența pe care ți-o oferim.

server dedicat cpanel

IP Dedicat Gratuit

La achiziția oricărui server dedicat vei primi un Ip gratuit cu posibilitatea de a adaugă până la 64 de IP-uri adiționale.

server dedicat cpanel

19 Sisteme de Operare

Poti sa alegi dintre bine-cunoscutele CentOS, Ubuntu, Debian, Windows Server si multe altele.

server dedicat cpanel

Trafic necontorizat

Vei beneficia de o conexiune ultra-rapidă fără niciun fel de limitare în ceea ce privește viteză sau volumul de trafic.

server dedicat cpanel

Stocare RAID

Folosim configurații RAID hardware sau software pentru că tu să nu pierzi niciodată informații vitale.

server dedicat cumparare

Control Panel

Cu ajutorul ultimelor versiuni de cPanel/WHM și Plesk poți să îți configurezi serverul după bunul tău plac.
 • server dedicat cumparare

  Acces complet

  Îți oferim acces complet root pentru că tu să-ți poți configura serverul exact cum ști mai bine și să-ți poți instala orice panel/aplicație/sistem îți doreșți.

 • server dedicat cumparare

  Lansare Rapidă

  Știm, nimănui nu-i place să aștepte! Tocmai de aceea, noi îți oferim timpi ultra-rapizi de configurare și lansare pentru orice server dedicat din oferta noastră.


  server dedicat cumparare

  Uptime de 99.9%

  WebTeam.Ro iti pune la dispozitie servere dedicate care beneficiaza de un uptime garantat de 99.9%, gratie configuratiilor puternice pe care le folosim.


  De ce să alegi un server dedicat?

  inchiriere servere dedicate

  Principalul avantaj al unui server dedicat este că site-ul tău nu mai împarte resursele cu alte site-uri. Astfel, beneficiezi din plin de toată puterea serverului, ceea ce înseamnă performanță maximă, securitate sporită și stabilitate.

  inchiriere servere dedicate

  Atunci când nu trebuie să împărți serverul cu alții, poți să te bucuri de o mult mai mare flexibilitate. Un server dedicat îți permite să ai controlul absolut asupra resurselor, adică poți instala orice software dorești sau alege orice alt serviciu care să vină în completarea acestei soluții. Ai posibilitatea de a face modificări la hard disk, procesor sau RAM, poți schimbă oricând aplicațiile sau sistemul de operare, de asemenea, poți configura serverul după bunul plac.

  inchiriere servere dedicate

  Serverele dedicate sunt mai performante decat alte solutii de hosting, datorita componentelor de ultima generatie care stau la baza lor. Prin urmare, chiar la o crestere brusca a traficului, site-ul tau se va incarca rapid.

 • inchiriere servere dedicate
 • dedicate server hosting
 • Servere Ultra Performante pentru oricare ar fi nevoile tale!

  dedicate server hosting

  Serverele dedicate îți asigura securitate maximă, din moment ce ești singurul care poate avea acces la server. Ele sunt mai puțin vulnerabile la atacurile cibernetice decât serviciile de găzduire shared, deoarece nu partajeaza echipamentul sau adresa IP cu alți utilizatori.

  dedicate server hosting

  Un server dedicat are o adresă IP unică, ce garanteaza ca nu vei fi inclus pe o lista neagra din cauza actiunilor unui alt utilizator de pe server. Beneficiezi, de asemenea, de toate resursele de pe server, primesti actualizari frecvente ale sistemului de operare, iar actiunile altor utilizatori nu pot influenta activitatea site-ului tau.

  dedicate server hosting

  Solutia de servere dedicate poate fi extrem de avantajoasa atunci cand este utilizata in mod corespunzator si pe un termen lung.

  Cele mai frecvente intrebari.

  Voi întrebați. Noi răspundem.

  Serverul dedicat reprezinta un dispozitiv fizic ale carui resurse si componente (procesor, memorie RAM, accesul la retea, mediile de stocare, etc.) sunt dedicate unei singure persoane, companii sau aplicatii. Din acest motiv, cei ce opteaza pentru servere dedicate beneficiaza de un nivel de securitate si control net superior. In mod normal, acesta este gazduit si administrat de un furnizor de servicii de hosting. Serverele dedicate sunt destinate proiectelor mari, site-urilor cu multi vizitatori, aplicatiilor ce utilizeaza intensiv procesorul sau bazelor de date complexe.

  In 3 cuvinte: performanta, control, securitate. Datorita resurselor dedicate unui singur utilizator, serverele dedicate au cel mai ridicat nivel de performata fata de celelalte tipuri de gazduire.

  Gazduirea aplicatiilor web pe un server dedicat in Romania aduce beneficii atat pentru experienta utilizatorului, cat si pentru pozitiile din rezultatele cautarilor efectuate in motoarele de cautare.

  Experienta utilizatorilor: Un site ce se incarca rapid este intotdeauna preferat in defavoarea unui site cu timpi de incarcare mari. Gazduind aplicatia web pe un server dedicat, timpii de incarcare vor fi foarte mici, imbunatatind, asftel, experienta utilizatorului.

  SEO: Nu mai este un secret ca Google prefera site-urile rapide. Performantele acestui tip de hosting web garanteaza timpi de incarcare mai buni si pozitii mai ridicate in rezultatele cautarilor din Google.

  Perfomanta: Serverele dedicate dispun de o putere de calcul mare, destinata aplicatiilor complexe si site-urile cu mult trafic.

  Flexibilitate: Se intampla in mod frecvent ca aplicatiile web sa creasca in complexitate si atunci este nevoie de mai multe resurse. Aceasta optiune de gazduire iti permite sa adaugi foarte usor unitati de stocare suplimentare, RAM etc.

  Securitate: Tinand cont de faptul ca mediul de gazduire de pe un server dedicat este complet izolat fata de celelalte tipuri de gazduire, nu vei fi afectat de actiunilor celorlalti useri.
  In plus, nu trebuie sa iti faci griji in privinta atacurilor DDoS. Inchiriaza un server dedicat acum! Toate planurile noastre de gazduire dedicata includ protectie anti DDoS!
  Similare, dar diferite.

  Gandeste-te la VPS (Virtual Private Server) ca la versiunea “lite” a unui server dedicat.

  Ambele au resurse dedicate, dar VPS-ul reprezinta doar “o parte” izolata dintr-un server parinte. Un virtual private server este configurat, in multe feluri, precum un plan de gazduire de tip shared, dar cu resurse dedicate unui singur cont.

  Din punct de vedere al controlului, serviciile de gazduire pe un server dedicat ofera un nivel mai ridicat de control. Spre ex.: update-ul kernelului.

  Fiind limitat de serverul “parinte”, pe un VPS nu poti adauga la fel de multe resurse ca in cazul unui server dedicat.

  Concluzie: priveste gazduirea VPS precum o gazduire de tranzitie intre gazduire web clasica si serverul dedicat.
  Fiecare proiect este unic si, prin urmare, are nevoile sale specifice. Pentru astfel de proiecte, WebTeam.ro iti ofera posibilitatea de a proiecta serverul tau dedicat exact asa cum iti doresti.

  Fie ca ai nevoie de mai mult spatiu de stocare sau mai multe procesoare, noi iti vom oferi intodeauna cele mai bune solutii pentru bugetul tau. Inchiriere Server Dedicat cu plata lunara!

  Contactează-ne acum!
  Cel mai popular control panel este disponibil si pentru serverele noastre dedicate. Pentru a folosi cPanel/WHM este necesara achizita unei licente pentru server dedicat la doar 34,95€ /luna.

  Iti oferim peste 450 de script-uri precum Wordpress si Joomla, disponibile cu 1 singur click. Softaculous este cel mai popular app-installer din lume, iar acum este disponibil si pentru servere dedicate pentru doar 3€ /luna.

  Pentru a utiliza Plesk pe serverul tau dedicat gazduit la WebTeam.ro, iti punem la dispozitie 3 tipuri de licente:

  - Licenta Plesk Web Admin - 10 Domenii - 12,99€/luna
  - Licenta Plesk Web Pro - 30 Domenii - 18,70€/luna
  - Licenta Plesk Web Host - Fara Limita de domenii - 36,41€/luna
  Cu siguranta. Toate serverele dedicat vin cu 1 IP dedicat. In cazul in care ai nevoie de mai multe IP-uri le poti achizitiona pentru doar 1€ / luna.

  Pentru servere dedicate romania se pot achizitiona pana la 16 IP-uri aditionale. Pentru o comanda mai mare de 16 IP-uri aditionale pentru acelasi server dedicat este nevoie de justificare RIPE.
  Serviciile WebTeam sunt fără administrare (unmanaged). Asta înseamnă că îţi punem la dispoziţie infrastructura necesară (suportul hardware şi conectivitatea la Internet) pentru ca aplicaţia ta să funcţioneze, împreună cu tool-uri populare de administrare, de ex. cPanel sau SolusVM, care îi permit unui utilizator fără prea multă experienţă tehnică să îşi creeze şi să îşi administreze singur un cont de FTP, un cont de email, o bază date etc.
  Oferim un serviciu profesionist și prietenos , cu scopul de a ajuta toți clienții noștri, de la un startup la întreprinderile mici și mijlocii care vor sa crească online . Prima noastră prioritate este de a oferi cel mai bun suport pentru clienții noștri .